Udendørs brusere

Ville det ikke være vidunderligt at være i stand til at køle ned med en forfriskende brusebad i haven på en varm sommerdag? Hvis du ikke allerede har prøvet, det er fantastisk at være i stand til at tage et brusebad, mens stående på plænen foran dit sommerhus, hus eller koloni. Hos Gulv og fliseeksperten, finder du et bredt udvalg af udendørs brusere fra Demerx.

At vælge en udendørs bruser

Det du bør overveje, når du vælger en udendørs bruser er at se, hvor stor tank bruseren har. Den større tank, kan mere vand opvarmes af solens stråler og jo flere mennesker kan bruge bruseren. Vær sikker på at have et trædæk, færdig trædæk er tilgængelige fra os og er meget neme at sætte på plads. Tilbage er at vælge en model, der er i din smag, og der passer ind i din have. Nedenfor finder du en række udendørs brusere i forskellige prisklasser.

Afhængigt af hvor mange mennesker i er, der bruger udendørs bruseren, vælg en tank med nok vand. Nedenfor er udendørs brusere fra 20L - 40 L. Mens du står i bruseren blandes det varme vand i vandtanken med vand, der flyder fra en haveslang, der gør det muligt at have en behagelig temperatur på vandet, og det holder længere.

Find din bruser, som du finder attraktive og en, der passer i netop din have. Hos gulvogfliseeksperten.dk tilbyder vi udendørs brusere i alle prisklasser. Nu kan du føle dig forkælet i haven uden at bruge en formue. Hvis du har spørgsmål om montering, valg af udendørs bruser eller spørgsmål om trædæk til brusebad, bare spørg vores dygtige medarbejdere, vil vi hjælpe dig gerne. Du kan nå os via telefon og e-mail.

Enkel og nem installation

Det vigtigt at have et solidt fundament for at få det bedste ud af din udendørs brusere. Hvad du kan gøre, er at bygge et dæk, for eksempel, af Imprægneret træ eller lignende materialer. Hvis du ikke har et dæk, er chancerne, at der dannes en pøl af alt vandet, der ikke har tid til at trænge ned i jorden, mens du er i brusebad. Et dæk hjælper, er at lede og fordele vandet over et større landområde, som igen kan absorbere vand.

Bruseren selv er forbundet til en eksisterende haveslang, der leverer vand til bruseren. I betragtning af, at det ikke normalt findes varmt vand til rådighed i haven, er solen varmekilde, der opvarmer vandet til bruseren. Vandet i haveslangen varmes op af solen, men også tanken til udendørs bruseren. På denne måde får du en behagelig temperatur af vandet. Nyd af et brusebad i haven efter en dag i solen eller havearbejde.

Hverdags luksus under sommerhimlen

En udendørs bruser er blot et brusebad, men kan virkelig være en luksus i haven. Forestil dig at være i stand til at køle dig ned, mens du solbader eller har arbejdet i haven!? Udendørs bruseren vil give dig gratis varmt vand ved hjælp af solens varme sommer stråler, der varmer op tanken.

 

There are no products matching the selection.