BerryAlloc Grand Avenue Via Veneto - Laminatgulv

Vejl. pris 479,00 kr /m2
Spar 31%
329,00 kr /m2 Du sparer 150,00 kr /m2
= 1 pk

BerryAlloc Grand Avenue ”Via Veneto” er et højtrykslaminatgulv med flot olieret træstuktur i elegant rustik nuance. Grand Avenue, er en serie med flotte gulve som har ekstra lange og brede brædder. Et højtrykslaminatgulv er det stærkeste gulve som findes og passer for brug i både hjemmet og erhvervsmiljøer.

BerryAlloc, er kvalitetsgulve som er produceret i Norge med inspiration fra skandinavisk design og livsstil. Gulvene er så holdbare at BerryAlloc giver livstidsgaranti på installationer i private boliger og hele 10 års garanti for kommercielle installationer.

Læs mere

BerryAlloc, Grand Avenue højtrykslaminatgulv, er en serie gulve har fået sine navne efter kendte gader som findes rundt om i verden.

Gulvene har en enestående kvalitet som er slidstærk, vandresistent, lyddæmpende og modstandsdygtigt overfor ridser, mærker og kraftige stød. Med gulvets fantastiske egenskaber kan du lægge det i hvilket rum du vil i din bolig. Et gulv som let klare det daglige slidtaget i fx et børneværelse samtidigt som det er pryder sin plads i stuen, entre eller køkken.

Udover installation i boliger er det et gulv som også er utroligt velegnede for installation i alle typer af offentlige og erhvervsmiljøer, store som små, der stor daglig slidtage forekommer som fx i skoler, varehus, butikker, kontorer, bibliotek m.m.

Alle gulve levereres med ”SilentSystem” som er et lydabsorberende underlag som er fast monteret på brædderne og som både dæmper lydniveau og trinlyde i rummet og gulvet bliver behageligere at gå på.

Installation,Grand Avenue gulvene levereres med nye aluminiums låsesystem, som har den fordel at fugen er garanteret stærk og tæt og tung belastning og meget trafik ikke ødelægger eller adskiller fugerne. Låsesystemet har en strækstyrke på >1200 kg. Det gør det muligt at lægge op til 100 m2 eller 10 m i længden, uden brug af overgangslister. Gulvene er velegnet til gulvvarme .

Vedligeholdelse, BerryAlloc laminatgulve er næsten hel vedligeholdelsesfri, Enkel rengøring med en tør moppe, støvsuger eller let vask med en fugtig klud. Vi anbefaler syntetisk rengøringsmiddel for laminatgulve.

SKU 62000567
Varemærke BerryAlloc
Antal m²/förp 2.323
Type Laminatgulv
Overflade Træstruktur
Farve Grå
Bredde (mm) 241
Længde (mm) 2410
Enhed
EAN 7052870164620
Fuge Best Loc X-Treme
Mønster Gulv 1-Stav
Kvalitetsniveau Klass 34
Imiteret Eg
Tykkelse (mm) 12,3
Kollektion Grand Avenue
Write a review of this product