BerryAlloc Original Light Oak - Laminatgulv

Vejl. pris 349,00 kr /m2
Spar 22%
269,00 kr /m2 Du sparer 80,00 kr /m2
= 1 pk

BerryAlloc Original laminatgulv lys eg, et plankegulv i en lys smuk egetræsnuance med smuk åre og knastmønster. Et flot og slidstærkt alternativ til et ægte trægulv.

BerryAlloc Original er en serie gulve i højtrykslaminat som er, utroligt slidstærke og modstandsdygtige overfor ridser. Overfladen er lysægte og vandbestandig. Med sin høje kvalitet og smukke udseende passer gulvene perfekt til både private boliger og til offentlige områder som fx kontor, butikker, restauranter.

Læs mere

BerryAlloc gulvet levereres med ” Alloc silent ” system, som er et lydabsorberende underlag som er fast monteret på brædderne og som både dæmper lydniveau og trinlyde i rummet og gulvet bliver behageligere at gå på.

Installation, det er meget enkelt og ukompliceret at installere BerryAlloc gulve. Låsesystem er et af branchen stærkeste og desuden utrolig nemt at tilføje. Det bare klikkes på plads, hurtigt, nemt og garanteret korrekt. Gulvene er velegnet til gulvvarme.

Vedligeholdelse, BerryAlloc laminatgulve er næsten hel vedligeholdelsesfri, de skal ikke slibes, lakeres eller olieres. Enkel rengøring med en tør moppe, støvsuger eller let vask med en fugtig klud. Vi anbefaler Alloc Cleaner eller et tilsvarende syntetisk rengøringsmiddel for laminatgulve.

SKU 62001355
Varemærke BerryAlloc
Antal m²/förp 1.912
Type Laminatgulv
Overflade Træstruktur
Farve Hvid
Bredde (mm) 198
Længde (mm) 1207
Enhed
EAN 7052870167164
Fuge High Tech Loc
Mønster Gulv 1-Stav
Kvalitetsniveau Klass 34
Imiteret Eg
Tykkelse (mm) 11
Kollektion Original
Write a review of this product