Forskellige Badeværelse


Velvære er vigtig i dagens badeværelse, for at få miljø som indbyder til afslapning er det vigtigt at farvevalget og materialerne opleves som rolige og behagelige. Gør din en egen personlig sammensætning og få et helt unikt badeværelse. At matche badeværelset så det følger samme stil som findes i resten af hjemmet, skaber et flot helhedsindtryk. 

Det lille badeværelse

Er det lille badeværelse, et supplement til et større badeværelse er det nemmere at prioriterer og minimere indretningen. Er det lille badeværelse det eneste i dit hjem kan der behøves mere kreative løsninger. Hos os finder du mange smarte indretninger som er speciel tilpassede for små badeværelser. Vi anbefaler, at indrette med porcelæn som er tilpasset for mindre badeværelser og brusevægge som kan foldes ind til væggen, og dermed ikke tager nogen plads når den ikke er i brug. Udnyt væggene, til fx håndklædetørre og montere hylder som går op til taget for bedre opbevaring. Et stort spejl kan få det lille badeværelse at virke større. Åbne hylder i stedet for lukkede skabe giver et luftigt indtryk og så glem ikke bettydelsen af en god belysning. 

Det lille badeværelse

Det store badeværelse

Det store badeværelse

Et stort badeværelse giver store indretningsmuligheder. Store badeværelser er meget og populære og bruges mere og mere for velvære og forkælelse, derfor er det vigtigt at skabe miljø som føles både indbydende og afslappende. Et stort herligt badekar, som er fritstående fra væggen eller en herlig stor bruseniche. Når du skal planere for dit nye badeværelse så tænk på hvilken type af opbevaring som behøves, ellers er det nemt at fylde på med for mange sager. For en familie som ønsker at flere skal have mulighed for at benytte badeværelset samtidigt, kan eksempelvis en planering med tre forskellige områder være en løsning. 

Et område omkring toilettet, måske med en lille skillevæg, et område rundt om spejl og vask, og endelig et område omkring bruser eller bad. På den måde er det muligt at både børste tænderne, samtidigt som en anden tager et bad. Men det er naturligvis ikke løsningen for alle familier og derfor er en omhyggelig planering vigtig, så du får badeværelset som passer netop dig og din familie.

Familiebadeværelse

At planere et familiebadeværelse kræver fleksibilitet og god planering af indretningen. Nogle praktiske detaljer at overveje, er en bruser som kan tilpasses efter længde og en badekarskant som ikke er for høj samt om der findes plads for bænker i forskellige højder. Indretningen bør have ordentlig med plads for opbevaring, samtidigt som den skal fungere efterhånden som familiemedlemmerne vokser og bliver ældre.


Spabadeværelse

Spabadeværelse

Flere og flere forkæler sig selv med at bygge hjemmespa som giver en herlig komfortzone for velvære og afslapning. Mange gange indrettes hjemmespa i kælderen, men det bliver mere og mere almindeligt at integrere spa i et større badeværelse. Skal du indrette hjemmespa er det værd at fundere over muligheden at integrere det i badeværelset.

Det absolut mest eftertragtede til et spabadeværelse er et boblebadekar, som fås i forskellige størrelser, former og funktioner. Derefter kommer en flot loftbruser eller en populær massage bruser. 

Vil du have den rigtige spafølelse er lounge område med siddepladser et must, der kan du sidde nyde med en herlig velværefølelse i dit eget badeværelse.