Drømmekøkken

Drømmekøkken

Stilfuldt drømmekøkken i landlig stil

Drømmer du også om det store landkøkken med plads til en kogeø og masser af arbejdsplads? I dette smukke drømmeagtige køkken findes virkelig alt hvad du kan ønske dig! Fra smukke håndtag, køkkenarmatur og pumpe til opvaskemiddel i guld, køkkenfliser og køkkenbord i Carrara marmor til et virkelig smukt flisebelagt gulv, der giver liv. Bliv inspireret af dette vidunderlige køkken, og selvom du ikke har et stort køkken som dette, kan du nemt lave stilen hjemme i dit eget køkken.

Klinker i køkken

Køkkenskabene i "Old Grey", klassiske greb i guld udgør grundlaget for dette drømmekøkken. Køkkenfliserne og bordplade i smuk lys Carrara marmor giver køkkenet et stilfuldt og moderne indtryk uden at ofre den landlige stil. På gulvet ligger klinkepladen Reverso Grigio, der har et mønster, der ligner træets årer og giver et smukt og naturligt indtryk. Ud over det smukke flisemønster er det et godt valg at vælge klinker som køkkengulve, da det er et rum, der bruges dagligt, og fliserne kan modstå stort slid. Udover at være praktisk er det også nemt at gøre rent.

Se flere klinker her >>

Tapwell Honey gold køkkenarmatur

En smuk vandhane er et must, dette Honey Gold armatur fra Tapwell passer perfekt til marmorpladen og køkkenfliserne. I dag findes der mange forskellige køkkenarmaturer i forskellige farver, modeller og med eller uden udtrækstud. Husk at vælge vandhane og håndtag, der matcher de andre køkkendetaljer for at danne en helhed, men som også har nogle af de funktioner, du ønsker. Et tip er ikke have et kedeligt opvaskemiddel i plast stående fremme, men i stedet vælge en vaskemiddelpumpe, som er både smuk og praktisk!

Se mere i Honey Gold >>

marmor fliser køkken

Marmor som køkkenflise er en trend, der også forekommer i dette landlig drømmekøkken. I dette køkken valgte de en større plade (Carrara Marmor 610x610) for at give et roligt og stilfuldt indtryk. Har du et mindre køkken, kan du vælge mindre fliser eller hvorfor ikke vælge marmor i nogle spændende designs?

Se flere marmor fliser >>FRI FRAGT OG GRATIS VAREPRØVER!

Uanset hvad du bestiller, vil du altid få fri fragt på hele din ordre. Vi tilbyder også op til 5 gratis prøver der hjælper dig med at vælge dit gulv eller flise, der passer til dit hjem.


 1. Klinker Reverso Grigio P/R 600x600 mm
  Klinker Reverso Grigio P/R 600x600 mm
  319,00 kr /m2
 1. Køkkenarmatur Tapwell EVO184 - Honey Gold
  Køkkenarmatur Tapwell EVO184 - Honey Gold
  Spar 5%

  4.869,00 kr

  4.625,00 kr Du sparer 244,00 kr

 1. Dispenser Sæbe/Opvsakemiddel Tapwell BI228 - Honey Gold
  Dispenser Sæbe/Opvsakemiddel Tapwell BI228 - Honey Gold
  Spar 5%

  599,00 kr

  569,00 kr Du sparer 30,00 kr

Indret dit drømmekøkken. Selvom du ikke har et stort køkken, kan du nemt indrette dit drømmekøkken i landlig stil med den samme charme og idylliske stemning. Med den rigtige farveskala, stilfulde håndtag, kan du nemt skabe det rigtige fundament og give et landligt helhedsindtryk. Gammel grå er en meget populær farve og virker rigtig godt på køkkenlåger og passer ind i et rustikt køkken. Hvis du overvejer valget af køkkenhåndtag og ønsker et par klassikere, er valget simpelt. Vælg et par klassiske greb. Denne klassiske form passer perfekt til et landligt køkken og fås i forskellige farver. Når det kommer til køkkenfliser og bordplade, har de i dette køkken valgt en bordplade i Carrara marmor, hvilket er en sjov måde at blande nyt og gammelt og give et landligt køkken et mere trendy udtryk. Marmor er en flot natursten, der er blevet hilst velkommen i danske hjem, hvor den er brugt i både køkken, hall og badeværelse. I køkkenet har marmor fundet et naturligt sted, både som fliser, bordplade og skærebræt. Et tip er at sprøjtemale dine eksisterende køkkenlåger og så hellere bruge pengene på en ordentlig bordplade i den stil du ønsker og som er slidstærk. Når det kommer til gulvet, og fordi køkkenet er hjertet i huset, bør du overveje at vælge et gulv, der kan modstå en masse slid. Klinker kan modstå meget slid og er nemme at holde rene. Hvis du syntes at klinker føles kolde at gå på, kan du altid vælge at lægge gulvvarme. Derefter kan du nyde et varmt gulv, som også er både nemt at holde rent og er holdbart. Vælg en klinke med eller uden mønster, mat eller blank? I dette køkken valgte de Reverso Grigio pladen som køkkengulv. Denne plade har et mønster, der ligner træets årer og giver et smukt og naturligt indtryk. For at få det lille ekstra pift skal du vælge et armatur, der passer til køkkenets stil, og i dag er der en række forskellige armaturer i forskellige stilarter, farver og former! I dette drømmekøkken har de valgt en vandhane fra Tapwell i Honey Gold, samme farve som køkkenhåndtagene, og som en pæn kontrast mod marmorpladen og køkkenfliserne. I stedet for den kedelige plastflaske med opvaskemiddel, hvorfor så ikke investere i en opvaskemiddelpumpe, der nemt kan genopfyldes. Hvis du skal renovere køkkenet og skifte bordplade, kan det være værd at have en smart opvaskemiddelpumpe ved siden af ​​køkkenhanen, selvfølgelig i samme stil som vandhanen. Det giver også et pænere indtryk, og opvaskemiddel funktionen er interageret i resten af ​​køkkenet.