Elegant Gæstetoilet

Gæstetoilet marmor og messing

Navn: Elin Wallin
Arbejde: Indretningsarkitekt og blogger, www.studioelwa.se
Bor: I hus
Renovering: Gæstetoilet

"Fliserne er helt fantastiske, det var noget, jeg ikke havde set før og det føltes anderledes og unikt" - Elin Wallin

Jeg leder ikke efter en bestemt stil, når jeg indretter mit hjem. Det bliver meget impulskøb, og jeg vælger noget der gør at mit hjerte slår lidt ekstra. Jeg gik ud fra de produkter, jeg kunne lide fra Gulv og fliseekspertens hjemmeside og bestilte vareprøver hjem på nogle forskellige fliser.

Jeg bestilte fliser i lyserød, grågrøn, hvid og marmor, der alle var superfine. Efter at jeg kom hjem med prøverne på flere flotte fliser, tænkte jeg lidt, før jeg endelig besluttede at gå efter min første indskydelse. Marmor synes jeg er helt fantastisk, det var noget jeg ikke havde set før, og det føltes anderledes og unikt. Da jeg først havde bestemt mig for marmor, syntes jeg det var bedst at fortsætte med en neutral base, så jeg nemt kan udskifte tingene og tilføje hvilken farve jeg vil have i stedet. Selvom det er et lille rum, lavede jeg væggene ret mørke, både for at understrege marmoren, men også bare fordi jeg kan lide det. Et værelse på 1,6m² ville ikke føles større selvom jeg valgte lysere vægge.

Vandhanen er noget, jeg villet have i lang tid, så det føltes oplagt og håndvasken var egentlig lidt for stor til et så lille værelse, men jeg syntes det var ok, når der alligevel ikke er plads til andet end en håndvask og toilet derinde.

"Mit tip, Tør!"

Grunden til det tog flere år før vi gik i gang med projektet, var fordi det føltes så stort og svært. Du gør nemt opgaven større end den er, specielt når du ikke rigtig ved, hvordan man skal gribe opgaven an og har brug for både tømrere, rørfirmaer og elektrikere, men nu, bagefter tror jeg virkelig ikke, at der var nogen vanskeligheder. Nu føles det ikke så slemt at lave det andet badeværelse. Jeg synes man skal vælge det man kan lide og ikke hvad der er "forventet" bare fordi det er et toilet, se det mere som ethvert andet rum.
vandhand rå messing

Toilet badeværelse

Messing detaljer badeværelse


Indkøbsliste:

There are no products matching the selection.
 1. Køkkenarmatur Tapwell EVO180 Grottesco - Rå Messing
  Køkkenarmatur Tapwell EVO180 Grottesco - Rå Messing
  Spar 9%

  3.319,00 kr

  2.995,00 kr Du sparer 324,00 kr

 1. Bundventil Primy Steel Pop-up Universal Sand
  Bundventil Primy Steel Pop-up Universal Sand
  Spar 5%

  385,00 kr

  365,00 kr Du sparer 20,00 kr

 1. Betjeningsplade Tapwell til indbygningscistern DUO 112 Messing
  Betjeningsplade Tapwell til indbygningscistern DUO 112 Messing
  Spar 5%

  2.219,00 kr

  2.108,00 kr Du sparer 111,00 kr

 1. Arredo Gulvvarmekabel 20m
  Arredo Gulvvarmekabel 20m
  768,00 kr
There are no products matching the selection.