Værd at vide om Laminatgulve

laminatgulv værd at vide om laminatgulv

Et laminatgulv har mange fordele og er absolut et af de mest praktiske og holdbare gulv som findes. Perfekt hvis du har kæledyr som springet på gulvet eller i værelser med meget gulvslidtage, som eksempelvis børneværelse, køkken og entre. Gulvet lægges nemt med sit enkle smarte kliksystem. Laminat gulv findes med mange forskellige overflader som er naturtro gengivelser af naturlige træsorter og stengulve og for at følge trenderne fyldes markedet på med nye design hele tiden. Laminatgulv består af tre forskellige lag, et bundlag, og en kerne, som for det meste er af træbaseret materiale og toplaget som er af plast og som har det udseende som ønskes på gulvet.

Slidstyrke

Laminatgulve, findes med flere forskellige slidstyrker, så det er klogt at overveje hvor meget slidtage der er i rummet der du skal lægge et nyt gulv. Et laminatgulv kan ikke at slibes om men med den rette slidstyrke kan gulvet holde i flere generationer fremover. Du kan altid spørg os, så vi kan hjælpe dig med at finde det gulv, som passer bedst for dine behov.

I hvilke værelse passer laminatgulv

Laminatgulve findes i mange forskellige kvaliteter og der for er det vigtig hvor meget slidtage gulvet skal modstå. Med ret kvalitet får du et gulv som holder i mange år. Et laminatgulv kan modstå en masse fugt og fungerer derfor godt i de fleste miljøer, undtagen i badeværelset. Vi har laminatgulv i mange forskellige designs, fra klassiske trægulv til stengulv med naturtro udseende. Hos os finder du et gulv som passer i ethvert rum og miljø uanset indretningsstilen.

Ting at overveje

Laminatgulve kan lægges oven på det gamle gulv, men det skal være jævn, glat og hårdt og ikke have nogen form af tekstiler og tæpper. Laminatgulv er et træbaseret gulv og det indebær at gulvet kan krympe eller svulme, afhængigt af luftfugtigheden. Det går udmærket at lægge gulvvarme som er vandbaseret og men tænk på at den aldrig overstige 27 grader

Se alle vores laminatgulve >>Fri fragt og gratis vareprøver

Uanset hvad og hvor meget du bestiller ved gulvogfliseeksperten.dk, har du altid gratis fragt! Og gratis vareprøver. Det er en stor fordel, at se og føle på en vare inden du bestemmer dig for at købe. Her på hjemmesiden kan du enkelt bestille vareprøver så du i fred og ro derhjemme kan bestemme dig for, hvad der passer lige til dig. Bestil op til 5 vareprøver.

 1. Pergo Longplank 4V Natural Ash Planke 1-stav - Living Expression - Laminatgulv
  Pergo Longplank 4V Natural Ash Planke 1-stav - Living Expression - Laminatgulv
  Vejl. pris 319,00 kr /m2
  Spar 37%
  199,00 kr /m2 Du sparer 120,00 kr /m2
 2. PURE OAK, 2-STRIP
  PURE OAK, 2-STRIP
  Vejl. pris 439,00 kr /m2 439,00 kr /m2
 3. BerryAlloc Original Eleg Eg Nat - Laminatgulv
  BerryAlloc Original Eleg Eg Nat - Laminatgulv
  Vejl. pris 389,00 kr /m2
  Spar 35%
  249,00 kr /m2 Du sparer 140,00 kr /m2