Værd at vide om Vinylgulv

vinylgulv værd at vide om vinylgulv

Vinylgulv har mange gode kvaliteter som vurderes højt i den travle hverdag. Det er et slidstærke og 100% vandtætte gulv som er nemme at rengøre og som klare af mange års brug uden at tabe sit friske og fine udseende. Det er gulv med moderne design som lægges enkelt med et smart kliksystem. Vinylgulv er også lette at rengøre. Der er mange gode grunde til at vælge vinylgulv.

Slidstyrke

Vinylgulve er utroligt slidstærke og robuste gulv der hver planke består af fem forskellige lag. Toplaget på et vinylgulv er vældigt stærkt og modstandskraftig over for små ridser, pletter og slidtage. Det næste lag er et detaljeret, dekorativt lag, der er det som bestemmer vinylplankens udseende. Vinylgulve findes med både træ og sten udseende. Tredje lag er det holdbare som har den meget stærk vinylkerne. Under det kommer der yderligere et ekstra stabiliserende lag af glasfiber, og sidst et ekstra slagfast vinyl lag. Vinylgulve er et perfekt i værelser der det forekommer meget aktivitet.

Hvor passer et vinylgulv 

Vinylgulv er normalt 100% vandtæt og er derfor et perfekt gulv til et køkken, entre eller hvorfor ikke i børneværelset. Gulvets overflade er behagelig blød at gå på og har desuden en dejlig lyd og trindæmpende effekt som gør at det passer i mange andre værelser. Hos os finder du mange forskellige designs og mønstre at vælge imellem. Vi har altid et gulv som passer til netop dit værelse. 

Mønster Vinylgulv

Vinylgulve fås i mange forskellige mønstre. Vælg mellem farverige mønstre eller looks, som ligner trægulve eller klinkegulve.

mønster vinygulv

Ting at overveje

Er dit nuværende gulv helt jævn, glat, hårdt og rengjort kan du lægge et nyt vinylgulv direkte på det gamle gulv. Men tænk på at, det ikke går at lægge gulvet direkte på et tekstilgulv, som f.eks. et tæppe som går fra væg til væg.

Vinylgulv er 100% ftalat-fri. Ftalat et kemisk stof som bruges for at blødgøre plastic og som kan lække fra materialet og absorberes af kroppen. Nogle ftalater mistænktes for at påvirke hormoner og nogle mistænkes for at være så skadeligt, at de er forbudt i legetøj og småbørnsartikler. Normalt er vinylgulve 100% vandtætte og for det meste meget tynde i forhold til laminatgulve og parketgulve. Gulvvarme kan med fordel bruges eftersom gulvet transporterer varmen.


Fri fragt og gratis vareprøver

Uanset hvad og hvor meget du bestiller ved gulvogfliseeksperten.dk, har du altid gratis fragt! Og gratis vareprøver. Det er en stor fordel, at se og føle på en vare inden du bestemmer dig for at købe. Her på hjemmesiden kan du nemt bestille vareprøver på gulv i lager, så du i fred og ro derhjemme kan bestemme dig for, hvad der passer lige til dig. Bestil op til 5 vareprøver.

 1. Pergo Plank Moderne Grå Eg  - Premium Rigid  - Vinylgulv
  Pergo Plank Moderne Grå Eg  - Premium Rigid  - Vinylgulv
  Vejl. pris 280,00 kr /m2 280,00 kr /m2
 2. Prego Grey Gentle Oak Classic Plank Premium Click - Vinylgulv
  Prego Grey Gentle Oak Classic Plank Premium Click - Vinylgulv
  Vejl. pris 379,00 kr /m2
  Spar 21%
  299,00 kr /m2 Du sparer 80,00 kr /m2
 3. Kährs LT Click Sarek CLW 1-Stav - Vinylgulv
  Kährs LT Click Sarek CLW 1-Stav - Vinylgulv
  Vejl. pris 373,00 kr /m2
  Spar 14%
  319,00 kr /m2 Du sparer 54,00 kr /m2
 4. Kährs LT Click Yukon CLW 1-Stav - Vinylgulv
  Kährs LT Click Yukon CLW 1-Stav - Vinylgulv
  Vejl. pris 373,00 kr /m2
  Spar 14%
  319,00 kr /m2 Du sparer 54,00 kr /m2