Inspiration - Køkkengulv

Køkkengulv inspiration

Køkkengulvet har stor bettydelse for helhedsindtrykket i et køkken. Køkkenet er hjemmets midtpunkt der man samles i familien og med sine venner, derfor kan det godt betale sig at overveje hvilket gulv som passer bedst. Hos os finder du gulve for ethvert køkken, alt fra det supermoderne til det hyggelige landlige køkken. Hvorfor ikke et moderne linoleumsgulv i et herligt skakternet mønster eller måske et genuint trægulv eller passer stengulv bedre til din stil. Det er bare at vælge, mulighederne er mange!

Her har vi samlet nogle gulve i forskellige køkkenmiljøer for at give inspiration og idéer til et nyt køkkengulv.

Fremhæv dit køkken med et flot køkkengulv!

Køkkengulv grantikeramik

Granitkeramik, stilfuldt køkkengulv

Med hjælp af ny avancered teknologi har vi en flot granitkeramik flise som ligner den ægte finpolerede kalksten som kommer fra Barcelona i Spanien.

Med sin naturlige fossilmønstrede overflade som reflekterer smukt og naturligt er det meget svært at se forskel på Granitkeramikken og den ægte kalksten. En serie moderne frostsikre fliser som har lige kanter hvilket betyder, at de med stor fordel kan installeres med minimale fuger.

Fliserne fås i flere forskellige størrelser 5x5cm, 15x15cm, 30x60cm, 60x60cm og 45x90cm. Granitkeramik er fliser som kan bruges i alle miljøer som f.eks. køkkenet, badeværelse, stue og entré.

Se flere Granit Keramiske Fliser>>

skakternet køkkengulv

Skakternet køkkengulv 

Linoleumsfliser passer perfekt for køkkenet men også i andre rum. Fliseren findes i flere forskellige farver og kan enkelt kombineres til et mønster som både bliver personligt og passer indretningen der gulvet skal ligge eller brug fliserne til et ensfarvet gulv. Linoleumsgulv er en af ​​verdens mest miljøvenlige gulve.

På biledet vises Forbo Raven Marmoleum Click 30x30 5G-fog, en mørk marmoleumflise från Forbo. (Flot at kombinere med Forbo Moon Marmoleum Click 30x30 5G-fog).

Se flere Linoleumgulve>>

parketgulv køkken

Varm følelse skabes med et parket-køkkengulv

Et smukt parketgulv med flot glans i køkkenet føles aldrig fejl. Et parketgulv som har højeste kvalitet kan være smukt i hvilket køkken som helt uanset om indretningen er stilren eller genuin hyggelig.

På billedet viser vi et svenskproduceret parketgulv Kährs Verona i naturlige egetræ nuancer med en mat lakeret overflade. Et holdbart gulv som kan slibes 3-4 gange i løbet af sin levetid.

Se flere parketgulve>>

laminatgulv køkken

Holdbare køkkengulv i træimitation

Vælger du et laminatgulv til dit køkken får du et gulv med mange fordele. De fleste laminatgulve er lavet af tre lag, som også bare er en fordel eftersom gulvets overflade bliver langt mere holdbar end den på det konventionelle trægulv. Udover holdbarheden og alle laminatgulvet flotte virkelighedstro overflader har gulvene en ekstremt modstandsdygtig og slidstærk overflade som er let at holde rengøre.

På billedet vises et lyst laminatgulv i klassisk plankeformat Pergo Classic Plank Blond Eg 3-stav - Living Expression, Gulvet har en smuk virkelighedstro træstruktur "Genuine ™", hvilket betyder at gulvets overflade har en let poleret effekt som følger åremønstret ind i mindste detalje og som er suppleret med silkemat finish.

Se flere laminatgulv>>

finergulv køkken

Træ følelse - til gode priser

For dig som ønsker et billigere køkkengulv med træfølelse er finergulvet et udmærket alternativ. Finergulvets overflade består af et tyndere lag af træ og det betyder at overfladen ikke kan ikke slibes om, som f.eks. overfladen på et parketgulv. Finergulve findes i forskellige nuancer og træsorter.

På billedet viser vi et hvidpigmenteret finergulv fra Kährs, Linnea Ask Blizzard, 2-stavs, matlakeret.  Gulvet er hvidpigmenteret med en helhvid lasering som næsten er heldækkende. Gulvbrædderne er 7 mm og hvert bræt har mikrofas. Gulvet kan ikke slibes.

Se flere Finèrgulve>>

vinylgulv køkken

Køkkengulve som tåler at spildes på

Dagens vinylgulv er både flotte, moderne og praktiske. Et vinylgulv er nemt at rengøre og materialet er dejligt lyddæmpende. For det meste er vinyl 100% vandtæt og tåler at spildes på. Et perfekt køkkengulv som klarer en hektisk hverdag. 

På billedet viser vi et vinylgulv med smuk træfølelse "Brun Chalet fyretræ". Et herlig rustikt gulv med realistiske knaster og revner som giver en varm og solid følelse af genbrugt fyr.

Se flere Vinylgulv>>


Gratis levering og gratis vareprøver

Altid FRI FRAGT på hele din ordre, uanset hvad og hvor meget du bestiller og vi tilbyder op til 5 st. GRATIS VAREPRØVER. Med vareprøver kan du nemmere vælge det gulv som passer bedst hjemme hos dig. 

 1. BerryAlloc PureClick 55 Xxl Lime Eg 979M - Vinylgulv
  BerryAlloc PureClick 55 Xxl Lime Eg 979M - Vinylgulv
  Vejl. pris 379,00 kr /m2
  Spar 29%
  269,00 kr /m2 Du sparer 110,00 kr /m2
 2. BerryAlloc PureClick 55 Xxl Columbian Eg 996E - Vinylgulv
  BerryAlloc PureClick 55 Xxl Columbian Eg 996E - Vinylgulv
  Vejl. pris 379,00 kr /m2
  Spar 29%
  269,00 kr /m2 Du sparer 110,00 kr /m2
 3. BerryAlloc PureClick 55 Disa 797M - Vinylgulv
  BerryAlloc PureClick 55 Disa 797M - Vinylgulv
  Vejl. pris 379,00 kr /m2
  Spar 29%
  269,00 kr /m2 Du sparer 110,00 kr /m2
 4. BerryAlloc Grand Avenue Potsdamer - Laminatgulv
  BerryAlloc Grand Avenue Potsdamer - Laminatgulv
  Vejl. pris 449,00 kr /m2
  Spar 33%
  299,00 kr /m2 Du sparer 150,00 kr /m2

Når du skal vælge et nyt køkkengulv er der en nogle sager som er værd at overveje. Gulvet skal ikke bare passe til køkkenindretningen, det skal også tåle den daglige slidtage som findes i dit hjem. Hvilken type af gulv ønskes? Hvilke forventninger har du på gulvet?  Og hvilke egenskaber har de forskellige gulve? Tænk på hvordan husholdet ser ud, hvis du har børn og husdyr kan et gulv som tåler kraftig slitage være en godt valg. Linoleumsgulv, vinylgulv eller flisegulv er alle gulv som er praktiske, holdbare, gulv som tåler vand og klare af husdyrenes spring. Et flisegulv kan opleves som koldt at gå på, men det løses let med dagens gulvvarme. Lyse gulve giver et luftigt og rummeligt indtryk og er en flot kontrast til et mørkt køkken men er mere følsom overfor pletter og snavs. Et mørkt gulv giver en eksklusiv aura med elegant karakter. Vil du helst have et rigtigt trægulv i køkkenet, er et olieret parketgulv eller plankegulv et flot eksklusivt alternativ. Et olieret trægulv er et klassisk gulv som passer lige så godt i det det stilrene køkken som i et landligt og hyggeligt køkken.