Lægge Gulve - Junckers

Lægge gulv Junckers

LÆGNING AF TRÆGULV MED JUNCKERS BØJLESYSTEM

Lægning af trægulv er nemt at gå til med Junckers bøjlesystem. Bøjlerne klikkes let på plads i et fræset bøjlespor placeret på undersiden af brædderne, og holder på den måde brædderne sammen.

Vær opmærksom på, at for at lægge trægulv med bøjler skal undergulvet være så plant, at det ikke afviger mere end 2 mm på et 1,5 meter retholt (et lige bræt eller en lodstok).

Bøjlesystemet kan anvendes til alle Junckers gulvtyper. Vælger du at installere på gulvvarme, skal du sikre dig, at gulvvarmesystemet er konstrueret således, at der er en jævn temperaturfordeling på undergulvets overside. Temperaturen ved trægulvets overflade bør højst være 27 grader.

Ved gulvvarme og betongulv skal dampspærre bruges. Grålumppapp lægges oven på for at reduceres trinlyd. 

Bøjlesystemet er kun til flydende gulve. Hvis gulvet skal lægges på strøer, anbefaler Junckers en professionel gulvlægger. Kontakt Junckers for at finde en certificeret gulvlægger i dit område.


Vedligeholdelse

En af fordelene ved Junckers trægulve er, at den regelmæssige rengøring og vedligeholdelse er meget enkel og det betyder, at din investering forbliver smuk og funktionel i hele gulvets levetid.

Daglig rengøring
Den daglige rengøring klares let med en fejning eller støvsugning evt. suppleret med en gulvvask udført med en hårdt opvredet klud eller moppe.

Regelmæssig pleje
Et lakeret eller olieret trægulv behøver sjældent en helt ny overfladebehandling ved almindelig brug, men over tid vil der opstå et let slid og småridser i overfladen. I de tilfælde kan du give gulvet en genopfriskning med et af vores plejeprodukter.


Massivt trægulv Lægningsvejledning Junckers Bøjlesystem


Fri fragt og gratis vareprøver

Uanset hvad og hvor meget du bestiller ved gulvogfliseeksperten.dk, har du altid gratis fragt! Og gratis vareprøver. Det er en stor fordel, at se og føle på en vare inden du bestemmer dig for at købe. Her på hjemmesiden kan du enkelt bestille vareprøver så du i fred og ro derhjemme kan bestemme dig for, hvad der passer lige til dig. Bestil op til 5 vareprøver.

 1. Junckers Sildebensparket 1-stav - Trægulv
  Junckers Sildebensparket 1-stav - Trægulv
  Vejl. pris 659,00 kr /m2
  Spar 19%
  529,00 kr /m2 Du sparer 130,00 kr /m2
 2. Junckers PolyFoam m. dampspærre 30m
  Junckers PolyFoam m. dampspærre 30m
  Vejl. pris 859,00 kr
  Spar 18%
  699,00 kr Du sparer 160,00 kr
 3. Junckers Ask Variation Ultra Matlak 2-stav - Trægulv
  Junckers Ask Variation Ultra Matlak 2-stav - Trægulv
  Vejl. pris 409,00 kr /m2 396,00 kr /m2 Du sparer 13,00 kr /m2
 4. Junckers Eg Variation Ultra mat Skibsgulv 2-stavs - Trægulv
  Junckers Eg Variation Ultra mat Skibsgulv 2-stavs - Trægulv
  Vejl. pris 622,44 kr /m2
  Spar 34%
  409,00 kr /m2 Du sparer 213,44 kr /m2