Sorte detaljer i badeværelse

Messingdetaljer har længe været en trend, men nu er der en ændring, fra messing til detaljer i mat sort til badeværelset. En god kontrast til lyse fliser og en fin måde at definere de fine detaljer i badeværelset. Ud over den sorte farve skaber den matte overflade, så badeværelset føles moderne og luksuriøst! Her er en lille del af vores sortiment i mat sort for at inspirere til, hvordan man får et badeværelse med detaljer i mat sort.

Sorte detaljer håndklædetørre

En detaljer i badeværelset, som du ofte glemmer eller vælger med mindre omhu, er håndklædetørrer. Tidligere så håndklædetørret lige så danne ud, men i dag er der mange forskellige former og stilarter. Håndklædetørreren fra Svedbergs, Zaga 260x1200 er nu også tilgængelig i sort. Med sin stilfulde design og praktisk design er denne håndklædetørre en favorit. Perfekt også til mindre badeværelser!

Sort underskabEt stilfuldt underskab i sort er et must, og dette stilfulde mat sorte underskab, Spirit fra Arredo, har et indbygget skufferum i den øverste skuffe. Med en hvid vask og en vandhane i mat sort giver det et stilfuldt og luksuriøst indtryk.

Sort vandhane
Til vasken findes denne vandhane i mat sort fra Tapwell, Ringo. Med en stille design og en smuk mat overflade bliver denne vandhane mere end en fin detalje. Glem ikke at købe bundventil i samme farve.

Detaljer i sort badeværelse

Når man vælger farve på brusebadstilbehør som håndtag, er nicherne en smart måde at få et helhedsindtryk, uden at de sorte tager over. Forsa brusedøre fra Svedbergs afhenter de sorte flot uden at tage over.

Sort spejl

Rundspejle er en stor trend, der selvfølgelig også findes i badeværelserne. Den runde form bryder de lige linjer inde i et badeværelse og giver et blødere indtryk. Det runde spejl, Svea fra Svedbergs (diameter 60 cm) er et flot alternativ og passer til de fleste badeværelser.

Sort bruser

Hvis du ønsker et brusebad, skal det naturligvis være mat sort. Vælg mellem forskellige varianter og stilarter baseret på din stil. Et tip vælger den samme stil i brusearmaturet som på vandhanen. Dette brusebad kommer fra Primy og er en del af deres Shadow-serie, en serie med en række forskellige detaljer i mat sort.

Detaljer i sort

Hvad mange dog ofte glemmer er, at det er de små detaljer i hjemmet, der ender med at skabe det store billede. Tag op detaljerne med kroge, toiletpapirholder, pedalspand m.m. Selvklæbende dobbeltkroge fra Beslagboden findes både med afrundede og lige kanter. Toiletpapirholder i mat sort fra Primy, Style Shadow.

sort badekar

Hvis du har plads og skal vælge et badekar, er der et udvalg af badekar, du kan vælge imellem, hvorfor ikke dette smukke Scarlett badekar fra Svedbergs?

Sorte greb

For eksempel, hvis du ikke vil at det sorte skal tage over, kan du vælge et hvid underskab og afhente den sorte farve med håndtagene. Vælg mellem halvmåneformet, aflang eller hvorfor ikke rundt? Hvilket sort håndtag passer dig? Se mere her


  1. Smedbo Outline Pedalspand 6L Sort
    Smedbo Outline Pedalspand 6L Sort
    389,00 kr
There are no products matching the selection.