Pool mosaik

Skal du bygge en pool og behøver mosaik som er egnet til pooler? For som du sikkert ved, så kan man ikke lægge alle typer af fliser i en pool. Der findes specifikke krav på fliser og mosaikker, der kan bruges i pooler. Nedenfor finder du de plader, som vi anbefaler til din nye pool. Du er velkommen til at kontakt os via telefon, chat eller e-mail for at tage del af hele mosaik sortimentet for pooler.
Det er meget vigtigt at du køber den rigtige type af mosaik, en mosaik som tåler vand i en længere periode. Derfor rekommandere vi at du tager kontakt med en af vores sælgere.

Hvilken type af mosaik fungerer i en pool

Det er ikke alle typer af mosaik som kan lægges i en pool. Når du vælger mosaik til poolen så skal den tåle vand og have lav absorptionsværdi. Det er netop derfor man ikke kan lægge fliser i en pool, uden kun de mosaikker med en absorptionsværdi på mindre end 0,5 vægtprocent.

En fælles betegnelse, som mange anvender er, swimmingpool fliser. Pool fliser eksisterer ikke. Fliser er for porøse for at blive brugt i en pool. En flise som udsættes for vand og tryk i en længere periode absorberer og frigiver vand til det lag eller beton som findes under/bagved fliserne.

Hvad du skal tænke på når du skal vælge mosaik

Når du vælger mosaik til din pool, sidder de oftest på et ark. Enten sidder de på et stykke papir som er fastgjort på fremsiden eller så har de et silikone net på bagsiden. Mosaik som sidder på et almindelig stofnet skal du ikke vælger fordi nettet absorbere væske, som kan skabe problemer.

Altid gratis fragt & gratis vareprøver

Du får altid fri fragt, når du bestiller mosaik til din nye pool. Som du sikkert ved, kan du også bestille gratis vareprøver!
På den måde kan du få et billede af, hvordan mosaikken ser ud i poolen, før du afgiver din bestilling!

Shop By
Farve
Størrelse Fliser
Tåler Gulvvarme
Varemærke
2 Item(s)
Set Descending Direction
  1. Glasmosaik Azul Celest 25x25 mm
    Glasmosaik Azul Celest 25x25 mm
    Vejl. pris 534,00 kr 534,00 kr
  2. Glasmosaik Azul 25x25 mm
    Glasmosaik Azul 25x25 mm
    Vejl. pris 267,00 kr /m2 267,00 kr /m2