Håndbrusersæt Tapwell DSOZSAL300 messing

Vejl. pris 2.195,00 kr
Spar 33%

1.466,00 kr Du sparer 729,00 kr

The campaign is valid through mandag den 2. marts 2020

Håndbrusesæt DSO Tapwell ZSAL300 Messing. Brusesættet består af brusestang med justerbare vægbeslag 67 – 84 cm, håndbruser med justerbar holder og bruseslange 150 cm.
Komplettere brusesættet med en af Tapwells dejlige brusebatterier.

Læs mere

Messing - Får en smuk patina med tiden, hvilket kan giver en mørk robust tone. Ønskes den skinnende messingoverflade bevares skal messingen poleres regelmæssigt med et polermiddel.
Med farve sætter du personlig karakter i dit badeværelse eller køkken. Med Tapwell får du flere forskellige farven at vælge imellem så du nemt kan finde din personlige stil.

Eftersom alle Tapwell vandhaner testes med vandtryk, før de sendes fra fabrikken, kan kondens forblive i kartonen, hvilket kan medføre, at patineringen begynder, selv før produktet er på plads.

Tapwell er et svensk foretag som levere stilsikre produkter i høj kvalitet til hjemmet og større virksomheder. Produkterne findes med mange smukke overflader og i et bredt sortiment med fx køkkenarmaturer, håndvaskarmaturer, bruse- og badekarsarmaturer, håndbruser, loftbruser køkkenvask, håndvask og diverse tilbehør m.m

Hele Tapwells produktion sker i Italien, som er verdensledende når det gælder teknik, materiale og design. Tapwells store brancheerfarenhed sammen med konsumentønskemål resulterer i formsikker design som passer lige så godt i hjemmet som i virksomheder. Ideen er enkel, højkvalitative produkter med innovative design til gode priser.

SKU 9418801
Varemærke Tapwell
Serie ZSAL
Type Brusesæt m brusestang og håndbruser
Overflade Messing
Farve Messing
EAN 8010851048016
CC-mål (mm) 160 cc
Write a review of this product

Mersalg