Håndvaskarmatur Primy Steel Voyage High Shadow

Vejl. pris 3.795,00 kr
Spar 22%
2.939,00 kr Du sparer 856,00 kr
Håndvaskarmatur i mat sort fra den svenske producent Primy. Stilren model med rund krop og buet tud. Høj model, passer til fritstående sanitet.
Et slidstærkt produkt fremstillet i rustfrit stål. Rustfrie armaturer fra Primy er helt fri for bly - et godt valg for mennesker og miljø.
Læs mere

Primys vision er at bidrage til et bedre miljø samtidigt med at de værner om menneskers sundhed. Disse bestræbelser gennemsyrer alle stadier i deres produktion – fra råmaterialer, fremstilling og transport til brug og genbrug.
Primys produktion bygger på høj teknologisk standard, miljøbevidsthed og kvalitet. Med næste generation af blyfri blandingsbatterier fører de udviklingen fremad, og de nøjes ikke med bare at lave pæne produkter. Derfor har de valgt udelukkende at arbejde med rustfrit stål.

Fordelene ved rustfrit stål er mange og takket være avanceret PVD teknologi tilbyder Primy i dag elegante farvevarianter til mange af deres produkter. Det bliver simpelthen nemmere at matche dit interiør uanset stil. Design, funktion og kvalitet til mindste detalje.
PVD (fysisk dampaflejring) er en moderne og avanceret fremgangsmåde til farvning af rustfrit stål ved fordampning og ionisering under vakuum. PVD-teknologi betyder, at farven forbliver bedre og længere er der ikke brug for nogen belægning med klar lak, der bliver mat eller falder af efter et stykke tid. PVD er et af markedets mest holdbare metoder. Resultatet vil være en overlegen ridsefast og holdbar overflade, som holder farven og friskheden uden uønsket patina. Det går også for at beskytte overfladen mod fingeraftryk.

SKU 10218
Leverandørens varenr 410218
Varemærke Primy
Serie Voyage
Type Håndvaskarmatur
Overflade Mat
Farve Sort
Materiale Rustfri Stål
Højde (mm) 279
Stansning Hul 35 mm i diameter
Leveringstid 3-7 hverdage
EAN 7350086951158
Læggeanvisning Læggeanvisning håndvaskarmatur.pdf
Katalog Primy katalog 2019-2020.pdf
Write a review of this product

Mersalg

Relaterede produkter