Håndvaskarmatur Tapwell Birillo BI071 - Messing

Vejl. pris 3.195,00 kr
Spar 18%
2.589,00 kr Du sparer 606,00 kr

Håndvaskarmatur Tapwell Birillo BI 071 i elegant poleret Messing. Moderne engrebsblader med tidløs design, som passer til de fleste badeværelseindretninger. Højde: 193mm. Tudfremspring: 128mm. Bundventil bestilles separat.

Læs mere

Messing - Får en smuk patina med tiden, hvilket kan give en mørk robust tone. Ønskes den skinnende messingoverflade bevares skal messingen poleres regelmæssigt med et polermiddel.
Med farve sætter du personlig karakter i dit badeværelse eller køkken. Med Tapwell får du flere forskellige farven at vælge imellem så du nemt kan finde din personlige stil.

Messing og kobberoverflader er håndpoleret på fabrikken og leveret skinnende. Da Tapwell kun bruger en naturlig messing, danner overfladen patina over tid, hvilket kan give en mørk og robust tone. Dette fremstår som en form for pletter, hvor der er fundet fugt. Dette er en naturlig reaktion, når metallet kommer i kontakt med ilt og vand.
Eftersom alle Tapwell vandhaner testes med vandtryk, før de sendes fra fabrikken, kan kondens forblive i kartonen, hvilket kan medføre, at patineringen begynder, selv før produktet er på plads.

Rengøring/Pleje, overfladen aftørres med en blød klud, lunkent vand og eventuelt med mild sæbeløsning. Overfladen tåler ikke alkaliske, sure, kalkløsende eller slibende rengøringsmidler. Installation, røren frem til armatur skal spoles rene, inden montering.

Tapwell er et svensk foretag som levere stilsikre produkter i høj kvalitet til hjemmet og større virksomheder. Produkterne findes med mange smukke overflader og i et bredt sortiment med fx køkkenarmaturer, håndvaskarmaturer, bruse- og badekarsarmaturer, håndbruser, loftbruser køkkenvask, håndvask og diverse tilbehør m.m

Hele Tapwells produktion tilvirkes i Italien, som er verdensledende når det gælder teknik, materiale og design. Tapwells store brancheerfarenhed og sammen med konsumentønskemål resulterer i formsikker design som passer lige så godt i hjemmet som i virksomheder. Ideen er enkel, højkvalitative produkter med innovative design til gode priser.

SKU 9418112
Leverandørens varenr Tap-BI071MÄ
Varemærke Tapwell
Type Håndvaskarmatur
Overflade Messing
Farve Messing
Højde (mm) 193
EAN 8020913480654
Drejning Nej
Håndbruser Nej
Tegning (PDF) Ritning Tapwell_8227581.pdf
Læggeanvisning Monteringsanvisning Tapwell_8227581.pdf
Vedligeholdelse (PDF) Skötsel Underhåll Tapwell_8227581.pdf
Write a review of this product

Mersalg

Relaterede produkter