Junckers Sildebensparket 1-stav - Trægulv

Vejl. pris 689,00 kr /m2
Spar 23%
529,00 kr /m2 Du sparer 160,00 kr /m2
= 1 pk
Et smukt og klassiskt sildebenmønstret gulv som har egens naturlige farvevariationer og som skaber en fantastiskt stemning i rummet. Sildebensparket er ofte set som meget eksklusivt. Før brugte man bare Sildebensgulvet i de fineste rummen, men det er et gulv som passer godt i alle rum. Mønsteret kan bruges over hele gulvet eller i forskellige kombinationer for at skabe friser og rammer, for eksempel for at markere en siddeplads. Dimensioner på staverne 58,3x467,6 mm
Læs mere

Gulvet skal hel limes og det er helt ubehandlet når det leveres. Gulvet behøver derfor en installation behandling når det er lagt. Dette giver dig stor mulighed og vælge hvilken slags overflade/finish, du bedst kan lide. Hver overflade har sine individuelle egenskaber og giver dig forskellige nuancer og et smukt gulv. Gulvet er lavet af massivt træ og ser herligt naturligt ud. Gulvet holder i flere generationer og kommer genem årens løb og være lige så flot som når det nyligt blev lagt. En flot investering, der kommer at øge værdien af dit hjem, men frem for alt høje kvaliteten og fornemmelsen af dit hjem og din hverdag.

Bemærk, at gulvbræddernes længde kan variere fra produktion til produktion. Det kan derfor ikke garanteres, at længden, i har modtaget på en købsdato, er den samme ved andet købsdato. Vi vil hermed påpege at leverancer af forskellig længde derfor ikke kan påberåbes som klagepunkter eller reklamation.

SKU 536792-131HV
Varemærke Junckers
Antal m²/förp 2.62
Bredde (mm) 58,3
Længde (mm) 467,6
Træsorter Eg
Mønster Gulv 1-Stav
Sortering Harmony
Tykkelse (mm) 15
Write a review of this product

Mersalg

Relaterede produkter