Kährs LT Click Wentwood CLW 1-stav - Vinylgulv

Vejl. pris 319,00 kr /m2
Spar 10%

287,00 kr /m2 Du sparer 32,00 kr /m2

The campaign is valid through torsdag den 2. januar 2020
= 1 pk

Kährs LT Click Wentwood CLW 1-stav Vinylgulv - 218 x 1210 x 6 mm.
Kährs Luxury Tiles WENTWOOD, er et luksuriøst 1-stavs, vinyl-plankegulv med træ-design. Et lunt og behageligt gulv at gå på som har IXPE på undersiden for dæmpning af trinlyde. Gulvet er meget holdbart og modstandsdygtig overfor friktionsmærker og ridser, samt enkelt at vedligeholde og rengøre. Et gulv som passer lige så godt til travle kommercielle miljøer, som til boliger. Velegnet til rum med gulvvarme. Installation med unikke 5G låsningsteknik. Vinylplankernes format, 218 x 1210 x 6 mm.

Kährs luxury Tiles eller Luxury Vinyl Tiles (LVT) som det også kaldes, er en serie Luksuriøse vinylgulve som findes med sten og træmønster i form af vinylfliser og planker og som har vinylgulvenes alle fordele og som passer for både private boliger og ekstra hårdt belastede miljøer som fx hoteller, kontorer, restauranter, butikslokaler, hospitaler og boliger.

Kährs Luxury Tiles er smukke designet vinylgulve om tåler hårde forhold og som er fremstillet, især med tanke på boliger og offentlige miljøer med høje krav og som kræver lim-fri installation. Maximal holdbarhed og stabilitet opnås gennem den hårde kerne og den unikke 5G låsningsteknik. Begge funktioner bidrager til, at gulvet er let at installere.

Læs mere

Kährs kollektion LT - Luxury Tiles findes med flere mønstre, alt fra klassisk skiffer og træ til mere dristige mønstre. Det går udmærket at blande størrelser, farver og strukturer for at skabe et gulv, som er iøjefaldende og personligt. Kährs Luksuriøse vinylgulv ”Luxury Tiles” brede udvalg, gør det nemt at finde et gulv som matcher din personlige indretningsstil.
Kährs fliser og plank vinylgulv kombinerer det naturlige udseende af træ og sten med alle fordelene som moderne vinylgulve har. De er fremstillet med fokus på at fremme god indendørsluft og miljø. Alle Kährs LVT-gulve er ftalatfrie, og de tilbyder også en PVC-frit udvalg.
Med Luxury Tiles tilbyder Kährs et bredt sortiment af moderne højkvalitets LVT ”Lixury Vinyl Tiles” gulve, til alle typer lokaler, med en fremragende holdbarhed i miljøer med stort slidtage. Gulve som er velegnede til hoteller, kontorer, restauranter, butikker, boliger og hospitaler.

Kährs blev grundlagt i 1857 i smålands dybe skove i Sydsverige. I dag, et af de ældste gulvproducenter i verden. Kährs har også udvikles til global markedsleder i 70 lande i hvilke de tilbyder et bredt sortiment af gulvprodukter. Kährs nøgle til succes er deres dybe passion for at skabe smukke gulve, reflekteret i en høj grad af håndværk og konstant fokus på kvalitet. Kährs og Ehrenborg har nu gået sammen og Kährs tilbyder nu også vinylgulve.
Kährs Luxury Vinyl Tiles - LVT-gulve, er opdelt i et antal kollektioner med varierende egenskaber.

 

 

 

SKU LTCLW2007-218
Varemærke Kährs
Antal m²/förp 2.11
Serie Kährs LT-Click
Type Vinylgulv
Bredde (mm) 218
Længde (mm) 1210
EAN 7393969110228
Mønster Gulv 1-Stav
Slidlag (mm) 0.55
Tykkelse (mm) 6
Kollektion Trædesign
Fuge Click5G
Læggeanvisning installation_guide_kahrs_lvt_spc_click_en.pdf
Læggeanvisning 2 installation_guide_kahrs_lvt_click_en_a.pdf
Vedligeholdelse (PDF) maintenance_guide_kahrs_lvt_en_a.pdf
Write a review of this product