Udvalgte Favoritter Messing


Messing produkter har oplevet en stor popularitet de seneste år fordi de med tiden får en flot patina. Men der er ikke alle der er til patina. Her finder du produkter der får patina og produkter der holder sin messing farve år efter år. Hvad fortrækker du?

Naturlig Messing = Patina

For at messingpletteringen skal få det rette udtryk er overfladen ikke forseglet/behandlet. Dette betyder, at produktet vil udvikle naturlig patina over tid. Patina dannes når produktet udsættes blandt andet for ilt, fingeraftryk, varme og vand, hvilket betyder at en patina ikke ligner en anden patina. Hvert eksemplar er unikt.

Her er vores favoritter der for en flot patina.

Messing look uden patina

For dig der ikke ønsker patina men gerne vil have en messing look.

Messing fra Primy

Primy tilbyder messing med avanceret PVD teknologi. PVD (fysisk dampaflejring) er en moderne og avanceret fremgangsmåde til farvning af rustfrit stål ved fordampning og ionisering under vakuum. PVD-teknologi betyder, at farven forbliver bedre og længere er der ikke brug for nogen belægning med klar lak, der bliver mat eller falder af efter et stykke tid. PVD er et af markedets mest holdbare metoder. Resultatet vil være en overlegen ridsefast og holdbar overflade, som holder farven og friskheden uden uønsket patina. Det går også for at beskytte overfladen mod fingeraftryk.

Messing fra Smedbo

Smedbo badeværelsestilbehør hører til det bedste og mest funktionelle på det skandinaviske marked. Produkterne poleres og behandles med en speciel transparent lak, som får produkterne at fremstå som nye, selv efter mange års brug. 

Nedenfor finder du nogle af vores messing favoritter. Hvilken er din favorit?