Aktuelle Kampagner

Hos Gulv og Fliseeksperten er der altid gode tilbud at finde. Her på kampagnetorvet så finder du alle vores aktuelle kampagner samlet på et sted. Uanset hvis du skal læge nyt gulv, læge nye fliser i dit badeværelse eller køken eller måske helt skal renovere dit badeværelse, så finder du det du behøver lige her. Og altid til gode nedsate priser. 


Holdbare gulve fra Pergo! Find laminatgulve og vinylgulve til overkommelige priser. Perfekt til boliger med meget bevægelse.


Smukke trægulve fra Kährs kan findes her til ekstra gode priser. Vælg mellem forskellige træsorter, lys eller mørk.


Smukke trægulve fra Nordic Floor til alle hjem. Designede og udviklede gulve med Norden i fokus. Find din nye favorit her!


Tarkett har alt hvad du kan forestille dig i gulvet. Vælg mellem hundredvis af laminatgulve, vinylgulve og trægulve.


Klassiske linoleumgulve fra Forbo op til 33% rabat. Høj kvalitet der fungerer i både offentlige og private miljøer.
Opret dit drømmebadeværelse med Bathlife. De tilbyder alt hvad du kan tænke på til badeværelsesrenoveringen til virkelig førsteklasses priser.


Smedbos sortiment inkluderer alt fra kroge, toiletpapirholdere og make-up spejle til håndklædevarmer. Alt for at skabe et inspirerende badeværelse, der passer til enhver smag.


Hafa har en bred vifte af kvalitetsprodukter til hele badeværelset Hafa har garanteret en stil der passer til dig, klassisk og stilfuld eller blød og legende.


Kampagne på Grohe, lige nu har vi op til 58% rabat på udvalgte varer fra Grohe. Benyt lejligheden til at dekorere køkkenet eller badeværelset i førsteklasses kvalitet og design!Forkæle dig selv med varme håndklæder efter brusebadet. Det er også en smuk detalje i badeværelset. Se vores håndklædetørre fra INR. Eksklusive brusevægge og brusehjørner fra Macro Designs-serien Empire. Passer perfekt i alle badeværelser.