Karbatteri Primy Steel Pleasure 4 Original med håndbruser

Vejl. pris 6.995,00 kr
Spar 10%
6.285,00 kr Du sparer 710,00 kr
Karbatteri i rustfrit stål med 1,5 m bruserslange, håndbruser og vægbeslag fra den svenske producent Primy. Termostatbatteri med integreret omskifter og badekartud der kan integreres.
Et slidstærkt produkt fremstillet i rustfrit stål. Rustfrie armaturer fra Primy er helt fri for bly - et godt valg for mennesker og miljø. CC 150, excenterkobling til CC 160 medfølger. Cylindrisk håndbruser.
Læs mere

Primys vision er at bidrage til et bedre miljø samtidigt med at de værner om menneskers sundhed. Disse bestræbelser gennemsyrer alle stadier i deres produktion – fra råmaterialer, fremstilling og transport til brug og genbrug.
Primys produktion bygger på høj teknologisk standard, miljøbevidsthed og kvalitet. Med næste generation af blyfri blandingsbatterier fører de udviklingen fremad, og de nøjes ikke med bare at lave pæne produkter. Derfor har de valgt udelukkende at arbejde med rustfrit stål.

Fordelene ved rustfrit stål er mange og takket være avanceret PVD teknologi tilbyder Primy i dag elegante farvevarianter til mange af deres produkter. Det bliver simpelthen nemmere at matche dit interiør uanset stil. Design, funktion og kvalitet til mindste detalje.
PVD (fysisk dampaflejring) er en moderne og avanceret fremgangsmåde til farvning af rustfrit stål ved fordampning og ionisering under vakuum. PVD-teknologi betyder, at farven forbliver bedre og længere er der ikke brug for nogen belægning med klar lak, der bliver mat eller falder af efter et stykke tid. PVD er et af markedets mest holdbare metoder. Resultatet vil være en overlegen ridsefast og holdbar overflade, som holder farven og friskheden uden uønsket patina. Det går også for at beskytte overfladen mod fingeraftryk.

SKU 20040
Leverandørens varenr 420040
Varemærke Primy
Serie Pleasure
Type Badekarsarmatur
Overflade Mat
Farve Rustfrit stål
Materiale Rustfri Stål
Bredde (mm) 284
Dybde (mm) 194
Leveringstid 3-7 hverdage
EAN 7350086951165
Armatur Brusebatteri med Termostat
Håndbruser Indgår
CC-mål (mm) 150 cc
Læggeanvisning Læggeanvisning håndvaskarmatur.pdf
Katalog Primy katalog 2019-2020.pdf
Write a review of this product

Mersalg

Relaterede produkter