Pergo Big Slab 4V Charcoal Slate - Sort Skifer Living Expression - Laminatgulv

Vejl. pris 339,00 kr /m2
Spar 32%
229,00 kr /m2 Du sparer 110,00 kr /m2
= 1 pk
Bestil prøve

Charcoal Slate – Laminatgulv Sort Skifer. Gulv med elegant naturtro skifer udseende i Big Slab format. Med ”Pergo Genuine™ sten” forstærkes den ægte stenlignende struktur og giver gulvet flot naturtro mat udseende.
Et let plejet gulv med genuin stenfølelse. Gulvet har kvalitetsniveau, Living Expression, en fremragende slidstyrke, som passer for hjemmets daglige udfordringer. (25 års garanti i boligmiljøer).
4V indebær at gulvet har 4 fasede kanter, som yderligere forstærker gulvets naturlige stenlook.

Alle Pergo gulve er Svanemærkede. Pergo Big Slab, er en serie laminatgulv som ligner ægte klinker eller betongulve. En perfekt kombination for dig som ønsker et gulv med klinker eller beton udseende men med laminatgulvets let plejede, behagelige varme og holdbare overflade. Fås i forskellige kvalitetsniveauer

Læs mere

Pergo-laminatgulv holder sin elegante finish år ind og år ud, takket være TitanX™ overfladebeskyttelse.
Dagens laminatgulv kan godt måle sig med de autentiske naturmaterialer som fx træ, sten og beton. Mønstrene på Laminatgulv er meget naturtro, med struktur og affasning som lignende de som findes på gulv i ægte naturmateriale, får laminat gulv et mere autentiske udseende. Et perfekt gulv til dig, der ønsker et flise-beton- træ lignende gulv, men med laminatgulvets alle fordele.

Værd at vide:
TitanX er et ekstra lager som giver gulvet en smudsafvisende og hård overflade som indebær at det står imod ridser, slidtage, slag og faldende objekt, betydelig bedre end mange andre laminatgulve. Og 
PerfectFold™ 3.0, Klik for nem montering. Alle Pergo laminatgulve leveres med det innovative kliksystem PerfectFold™ 3.0, der muliggør tre forskellige monteringsmetoder. Klik blot plankerne sammen med den metode, der virker bedst for dig, så er du færdig i løbet af kort tid. Det er også let at tage dem op og genplacere dem ved behov.
Gulvvarme. Kompatibel med gulvvarme.
Gulv med AQUASAFE, indebær at gulvet er vandafvisende og mere modstandsdygtig overfor pletter og snavs.

 Pergos laminatgulve fås i 3 kvalitetsniveauer: Stærkt / Stærkere / Stærkest .
Alle Pergo laminatgulve fås med en omfattende garanti, som gælder for gulv i boliger. Erhvervsgaranti ydes efter anmodning.

  • Living Expression - Fremragende slidstyrke til universalbrug i hjemmet » Klasse 32 » TitanX™ » 25 års garanti.
  • Original Excellence - Enestående slidstyrke til hverdagens hårde krav » Klasse 33 » TitanX™ » Livstids garanti.
  • Public Extreme - Ekstrem slidstyrke til højt slid og på offentlige områder » Klasse 34 » TitanX™ » Livstids garanti.

Pergo opfandt laminatgulvet for mere end tre årtier siden. En historie som begyndte med en idé om at skabe smukke gulve som var stærke nok til at klare hverdagens udfordringer og stadig se flotte ud efter mange års brug. I dag er varemærket synonymt med både smukke og praktiske gulve.

SKU L0320-01778
Varemærke Pergo
Antal m²/förp 0.999
Type Laminatgulv
Overflade Genuine™ stone
Farve Sort
Bredde (mm) 408
Længde (mm) 1224
Enhed
EAN 5415125055340
Fuge PerfectFold™ 3.0
Kvalitetsniveau Living Expression
Imiteret Skifer
Tykkelse (mm) 8
Miljömärkt med PEFC Ja
Miljømærket med Svanen Ja
Fuge PerfectFold™ 3.0
PDF PerfectFold Installation.pdf;General info.pdf;Konsument Garanti.pdf;Underhåll.pdf;Pergo Inspiration Laminatgolv.pdf;Tekniska data.pdf;Instruktioner_med_PerfectFold_3.0.pdf;Underhall_Original_Laminate.pdf;Pergo Inspiration Laminatgolv.pdf
Write a review of this product

Relaterede produkter