Pergo Longplank 4V Winter Oak 1-stav Plank Living Expression - Laminatgulv

Vejl. pris 339,00 kr /m2
Spar 23%
258,00 kr /m2 Du sparer 81,00 kr /m2
= 1 pk
Bestil prøve

Pergo Winter Oak, Living Expression. Hvidt Laminatplankegulv med smukt naturtro trælook og silkemat overflade. Gulvet har Pergo Genuine™ wood – en overfladestruktur med detaljeret åremønster som giver et smukt naturligt udseende som i mindste detalje, ligner overfladen på et ægte trægulv. Plankerne har minifasede kanter som yderligere forstærker gulvets naturtro træudseende. 4V betyder at gulvet har 4 fasede kanter.
Overfladen er behandlet med TitanX som gør at det holder sin elegante finish år ind og år ud.
PerfectFold™ 3.0, Kliksystem for nem montering.
Pergo Kvalitetsniveau, Living Expression, har 25 åre garanti.

Læs mere

Pergo-laminatgulv holder sin elegante finish år ind og år ud, takket være TitanX™ overfladebeskyttelse. Trods at laminatgulve ikke er af ægte træ, kan de faktisk godt måle sig med trægulvene. I dag ser laminatgulve ikke bare ud som trægulve med deres autentiske mønstre, men de har desuden overflader, strukturer og affasninger, der giver en naturtro oplevelse. Den perfekte løsning til dig, der ønsker et trægulv, men med laminatgulvets fordele. Laminatgulve findes også med beton og skifer udseende. Pergo gulve er Svanemærkede.

Værd at vide:

  • TitanX, er et ekstra lager som giver gulvet en hård overflade som indebær at det står imod ridser, slidtage, slag og faldende objekt, betydelig bedre end mange andre laminatgulve
  • PerfectFold™ 3.0, klik for nem montering. Alle Pergo laminatgulve leveres med det innovative kliksystem PerfectFold™ 3.0, der muliggør tre forskellige monteringsmetoder. Klik blot plankerne sammen med den metode, der virker bedst for dig, så er du færdig i løbet af kort tid. Det er også let at tage dem op og genplacere dem ved behov.
  • Gulvvarme, kompatibel med gulvvarme.

Pergos laminatgulve fås i 3 kvalitetsniveauer: Stærkt / Stærkere / Stærkest

  • Living Expression - Fremragende slidstyrke til universalbrug i hjemmet » Klasse 32 » TitanX™ » 25 års garanti.
  • Original Excellence - Enestående slidstyrke til hverdagens hårde krav » Klasse 33 » TitanX™ » Livstids garanti.
  • Public Ekstreme - Ekstrem slidstyrke til højt slid og på offentlige områder » Klasse 34 » TitanX™ » Livstids garanti.

Pergo opfandt laminatgulvet for mere end tre årtier siden. En historie som begyndte med en idé om at skabe smukke gulve som var stærke nok til at klare hverdagens udfordringer og stadig se flotte ud efter mange års brug. I dag er varemærket kendt for sine smukke og praktiske gulve.

 

 

 

SKU L0323-01764
Varemærke Pergo
Antal m²/förp 2.522
Type Laminatgulv
Overflade Genuine™ wood
Farve Hvid
Bredde (mm) 205
Længde (mm) 2050
Enhed
EAN 5415125055319
Fuge PerfectFold™ 3.0
Mønster Gulv 1-Stav
Kvalitetsniveau Living Expression
Imiteret Eg
Tykkelse (mm) 9,5
Miljömärkt med PEFC Ja
Miljømærket med Svanen Ja
Fuge PerfectFold™ 3.0
PDF PerfectFold Installation.pdf;General info.pdf;Konsument Garanti.pdf;Underhåll.pdf;Pergo Inspiration Laminatgolv.pdf;Tekniska data.pdf;Instruktioner_med_PerfectFold_3.0.pdf;Underhall_Original_Laminate.pdf;Pergo Inspiration Laminatgolv.pdf
Write a review of this product

Relaterede produkter