Pergo Classic Plank Supreme Beech 3-stavs - Public Extreme - Laminatgulv

Vejl. pris 439,00 kr /m2
Spar 23%
334,00 kr /m2 Du sparer 105,00 kr /m2
= 1 pk

Suprime Beech - Bøg Supreme Laminatgulv, med klassisk naturtro trælook. Overfladen er glat silkeblød med mat finish. Et moderne trælignende gulv som er let plejet med genuin trægulvsfølelse som let klare daglige hårde udfordringer.
Gulvet har kvalitetsniveau, Pergo, Public Exstreme, som indebær en ekstrem slidstyrke.

Læs mere

Pergo-laminatgulv holder sin elegante finish år ind og år ud, takket være TitanX™ overfladebeskyttelse. Trods at laminatgulve ikke er af ægte træ, kan de faktisk godt måle sig med trægulvene. I dag ser laminatgulve ikke bare ud som trægulve med deres autentiske mønstre, men de har desuden overflader, strukturer og affasninger, der giver en naturtro oplevelse. Den perfekte løsning til dig, der ønsker et trægulv, men med laminatgulvets fordele. Laminatgulve findes også med beton og skifer udseende.

Værd at vide: 

  • TitanX er et ekstra lager som giver gulvet en hård overflade som indebær at det står imod ridser, slidtage, slag og faldende objekt, betydelig bedre end mange andre laminatgulve
  • PerfectFold™ 3.0, Klik for nem montering. Alle Pergo laminatgulve leveres med det innovative kliksystem PerfectFold™ 3.0, der muliggør tre forskellige monteringsmetoder. Klik blot plankerne sammen med den metode, der virker bedst for dig, så er du færdig i løbet af kort tid. Det er også let at tage dem op og genplacere dem ved behov.
  • Gulvvarme. Kompatibel med gulvvarme.

Pergos laminatgulve fås i 3 kvalitetsniveauer: Stærkt / Stærkere / Stærkest

  • Living Expression - Fremragende slidstyrke til universalbrug i hjemmet » Klasse 32 » TitanX™ » 25 års garanti.
  • Original Excellence - Enestående slidstyrke til hverdagens hårde krav » Klasse 33 » TitanX™ » Livstids garanti.
  • Public Extreme - Ekstrem slidstyrke til højt slid og på offentlige områder » Klasse 34 » TitanX™ » Livstids garanti.

Pergo opfandt laminatgulvet for mere end tre årtier siden. En historie som begyndte med en idé om at skabe smukke gulve som var stærke nok til at klare hverdagens udfordringer og stadig se flotte ud efter mange års brug. I dag er varemærket synonymt med både smukke og praktiske gulve.

SKU L0101-01796
Varemærke Pergo
Antal m²/förp 1.368
Type Laminatgulv
Overflade Smooth
Bredde (mm) 190
Længde (mm) 1200
Enhed
EAN 5415125052974
Fuge PerfectFold™ 3.0
Mønster Gulv 3-Stav
Kvalitetsniveau Public Extreme
Imiteret Bøg
Tykkelse (mm) 9
Fuge PerfectFold™ 3.0
PDF Läggningsinstruktioner.pdf;PerfectFold Installation.pdf;General info.pdf;Konsument Garanti.pdf;Underhåll.pdf;Pergo Inspiration Laminatgolv.pdf;Tekniska data.pdf;Instruktioner_med_PerfectFold_3.0.pdf;Underhall_Original_Laminate.pdf;Pergo Inspiration Lamina
Write a review of this product

Mersalg

Relaterede produkter