Pergo Classic Plank Mountain Grey Oak Plank 1-stav Public Extreme - Laminatgulv

Vejl. pris 439,00 kr /m2
Spar 23%
334,00 kr /m2 Du sparer 105,00 kr /m2
= 1 pk

Mountain Grey Oak – Moderne mørkt gråt laminatgulv i klassisk plankelængde. Gulvet har ”Pergo Genuine™ ” en overflade som følger træets struktur i mindste detalje. Gulvet er let poleret med silkemat finish. Et let plejet gulv med flot ægte trægulvsfølelse som klare  udfordringer. Gulvet har kvalitetsniveau, Public Ekstreme som indebær en ekstrem slidstyrke, som klare hårdt slidtage i offentlige miljøer.

Læs mere

Laminat gulve fra Pergo giver dig den perfekte kombination af ekstrem holdbarhed og stilfuldt design. Gulvet er ligesom nye, år efter år, og er miljømæssigt fornuftigt gulve med en levetid garanti (i boligmiljø) giver Pergo til en klog køb. Pergos gulve er svanemærket.
 
Pergo gulv har tre finish for at gøre gulvene virkelig holdbare. TitanX ™ Advanced overflade, med dens ekstra lag gør gulvene langt mere modstandsdygtige over for slag og faldende genstande i forhold til almindelig laminatgulve. Gulvene har et ekstra lag af aluminiumoxid partikler, der gør det mere modstandsdygtigt over for ridser end de fleste sammenlignelige laminatgulve. Yderligere kendetegn er den statiske teknologi, bakteriedræbende egenskaber til forbedret hygiejne, uden brug af kemikalier.

Med PerfectFold 3.0, Pergo nye og opfindsomme fælles teknologi intelligent, vil det være endnu nemmere og hurtigere at tilføje et gulv. Derfor Pergo laminatgulve er den mest ubekymret gulv du kan eje. udvikler også hele tiden nye kreative teksturer, mønstre og formater for at fange nye tendenser eller øge fornemmelsen af ægte sten fliser og autentiske trægulve. Alt sammen for at være i stand til at skabe endnu flere personlige og særprægede gulvløsninger.

Alle gulve er forskellige. Køkken gulv bør for eksempel holde mere slid end gæst værelse gulve. Derfor er denne laminatgulv af de tre niveauer af kvalitet, i form af bunden og slagstyrke og slidstyrke.
 
Living Expression
 Pålidelig holdbarhed.
»Fugt modstand: Høj
»Scratch: Høj
»TitanX ™
"Floor UDC 32
»Hygiejnisk
»Brand klassifikation: Cfl-s1
»25-års garanti til hjemmet

Original Excellence
Gulve til alle hverdagens udfordringer.
»Fugt modstand: Høj
»Scratch: Meget høj
»TitanX ™ Advanced
"Floor UDC 33
»Hygiejnisk
»Brand klassifikation: Bfl-s1
»Lifetime garanti til hjemmet

Public Extreme
Enestående holdbarhed til krævende og offentlige miljøer.
»Fugt modstand: Meget høj
»Scratch: Meget høj
»TitanX ™ Advanced
"Floor UDC 34
»Hygiejnisk
»Brand klassifikation: Bfl-s1
»Livstidsgaranti i hjemmet"

SKU L0101-01802
Varemærke Pergo
Antal m²/förp 1.368
Type Laminatgulv
Overflade Genuine™ wood
Farve Grå
Bredde (mm) 190
Længde (mm) 1200
Enhed
EAN 5415125053056
Fuge PerfectFold™ 3.0
Mønster Gulv 1-Stav
Kvalitetsniveau Public Extreme
Imiteret Eg
Tykkelse (mm) 9
Miljömärkt med PEFC Ja
Miljømærket med Svanen Ja
Fuge PerfectFold™ 3.0
PDF Läggningsinstruktioner.pdf;PerfectFold Installation.pdf;General info.pdf;Konsument Garanti.pdf;Underhåll.pdf;Pergo Inspiration Laminatgolv.pdf;Tekniska data.pdf;Instruktioner_med_PerfectFold_3.0.pdf;Underhall_Original_Laminate.pdf;Pergo Inspiration Lamina
Write a review of this product

Mersalg

Relaterede produkter