Macro Empire Brusehjørne 100x100 Sprosse hvid Klart Glas

Vejl. pris 7.489,00 kr
Spar 20%

5.991,00 kr Du sparer 1.498,00 kr

The campaign is valid through lørdag den 2. maj 2020

Macro Empire Brusehjørne 100x100cm med sprosse i hvid. Klart Glas. Empire med sprosse, er et robust brusehjørne med 6 mm hærdet klart glas og et trendy industriel design.

Med sine hvide matte aluminiumsprofiler rundt om hele glasset og sprosse har Empire en dramatisk indramning med kraftige markerede linjer som bliver en spænende kontras i badeværelset. Sprosser og profiler er af hvid anodiseret/eloxeret aluminium, sprossen sidder på den udvendige side af glasset og fjernes nemt, for lettere rengøring. Dørene er vendbare og har færdigmonterede løftehængsler af metal. Højde 201 cm.

Brusehjørnet er af høj kvalitet og nem at installere.

Læs mere

Empire har et kraftfuldt industriel design som fremhæves elegant af den matte hvide glatte aluminiumsprofil og sprosse som sammen skaber en tydelige markered indramning. Et perfekt valg for dig som ønsker en spændende kontrast i badeværelset.

De hvidanodiserede profiler rundt om hele glasset giver en solid følelse og der findes ingen ubeskyttede følsomme glaskanter. Magnetisk lukning og tætningslister for garanteret tæthed. Modellen har udvendig aftagelig aluminiumsprosse der nemt fjernes ved rengøring.

Macros produkter er svensktilvirkede og de tilbyder kvalitetsprodukter som er fuldt tilpassede til badeværelsers mangeårige daglige slidtage. Macro giver derfor 20 års produktgaranti på deres bruseafskærmninger. Det karakteristiske træk ved Macros produktudvikling er at udvikle innovative kvalitetsprodukter til fremtidens badeværelser.

SKU DEH1010SVKL
Varemærke Macro Design
Serie Empire
Størrelse 1000x1000mm
Type Brusehjørne
Overflade Mat
Farve Hvid
Materiale Sikkerheds glas
Højde (mm) 2010
Leveringstid 7-14 hverdage
EAN 7332512136629
Model Lige
Variant Brusehjørn
Fronttyp Sprosse
Glas Klart glas
Mål tegning (PDF) Macro_maal.pdf
Læggeanvisning Macro_Empire_montering.pdf
Write a review of this product