Macro Empire Brusehjørne 90x90 Sprosse Sort Klart Glas

Vejl. pris 7.489,00 kr 7.489,00 kr

Macro Empire Brusehjørne 90x90cm med sprosse i sort. Klart Glas. Empire med sprosse, er et robust brusehjørne med 6 mm hærdet klart glas og et trendy industriel design.

Med sine sorte matte aluminiumsprofiler rundt om hele glasset og sprosse har Empire en dramatisk indramning med kraftige markerede linjer som bliver en spænende kontras i badeværelset. Sprosser og profiler er af sort anodiseret/eloxeret aluminium, sprossen sidder på den udvendige side af glasset og fjernes nemt, for lettere rengøring. Dørene er vendbare og har færdigmonterede løftehængsler af metal. Højde 201 cm.

Komplettere med forlængelse profil 102107, til montering på lige dimensioner og til større rørgennemgang end 30 mm. Brusehjørnet er af høj kvalitet og nem at installere.

Bemærk: På billede 90x90 brusehjørne.

Læs mere

Empire har et kraftfuldt industriel design som fremhæves elegant af den matte sorte glatte aluminiumsprofil og sprosse som sammen skaber en tydelige markered indramning. Et perfekt valg for dig som ønsker en spændende kontrast i badeværelset.

De sortanodiserede profiler rundt om hele glasset giver en solid følelse og der findes ingen ubeskyttede følsomme glaskanter. Magnetisk lukning og tætningslister for garanteret tæthed. Modellen har udvendig aftagelig aluminiumsprosse der nemt fjernes ved rengøring.

Macros produkter er svensktilvirkede og de tilbyder kvalitetsprodukter som er fuldt tilpassede til badeværelsers mangeårige daglige slidtage. Macro giver derfor 20 års produktgaranti på deres bruseafskærmninger. Det karakteristiske træk ved Macros produktudvikling er at udvikle innovative kvalitetsprodukter til fremtidens badeværelser.

SKU DEH9090SSKL
Varemærke Macro Design
Serie Empire
Størrelse 900x900mm
Type Brusehjørne
Overflade Mat
Farve Sort
Højde (mm) 2010
Leveringstid 7-14 hverdage
EAN 7332512120437
Model Lige
Variant Brusehjørn
Fronttyp Sprosse
Glas Klart glas
Mål tegning (PDF) Macro_maal.pdf
Læggeanvisning Macro_Empire_montering.pdf
Write a review of this product