Macro Empire SK Brusevæg Fast 85 Sprosse Sort Klart Glas

Vejl. pris 3.739,00 kr 3.739,00 kr

Macro Empire SK Brusevæg Fast 85cm med sprosse i sort. Klart Glas. Macro Empire Fast Bruseskærm med Sprosse. Empire er en robust bruseskærm med sprosse, 6 mm hærdet klart glas og moderne industrielt design.

Med sine sorte matte aluminiumsprofiler rundt om hele glasset og sprosse har Empire en dramatisk indramning med kraftige markerede linjer som bliver en spænende kontras i badeværelset. Sprosser og profiler er af sort anodiseret/eloxeret aluminium og sprossen sidder på den udvendige side af glasset og fjernes nemt, for lettere rengøring. Højde 201 cm.

Komplettere med forlængelse profil 102107, til montering på lige dimensioner og til større rørgennemgang end 30 mm. Bruseskærmen er af høj kvalitet og nem at installere.

Monteres med støttestang som kan fastgøres på væg eller loft, beslag medfølger. Stangen er 1m lang og kan kortes til ønsket længde.

Bemærk: På billede Brusevæg Fast 85cm.

Læs mere

Empire kraftfulde design fremhæves af den matte sorte glatte aluminiums ramme og sprosse som sammen skaber en tydelige markered indramning. Et perfekt valg for dig som ønsker en spændende kontrast i badeværelset.

De sort

SKU DESK85SSKL
Varemærke Macro Design
Serie Empire
Størrelse 850mm
Type Skærmvæg
Overflade Mat
Farve Sort
Højde (mm) 2010
Leveringstid 7-14 hverdage
EAN 7332512131792
Model Lige
Variant Brusevæg
Fronttyp Sprosse
Glas Klart glas
Mål tegning (PDF) Macro_maal.pdf
Læggeanvisning Macro_Empire_montering.pdf
Write a review of this product