Macro Empire Swing Brusehjørne 80x100 Sprosse Sort Klart Glas

Vejl. pris 7.489,00 kr 7.489,00 kr

Macro Empire Swing Brusehjørne 80x100cm med sprosse i sort. Klart Glas. Empire swing brusehjørne med sprosse består af en fast væg og en dør. Swing er et robust brusehjørne med 6 mm hærdet klart glas og trendy industrielt design.

Med sine sorte matte aluminiumsprofiler rundt om hele glasset og sprosse har Empire Swing en dramatisk indramning med kraftige markerede linjer som bliver en spænende kontras i badeværelset. Sprosser og profiler er af sort anodiseret/eloxeret aluminium og sprossen sidder på den udvendige side af glasset og fjernes nemt, for lettere rengøring. Døre og vægge er vendbare og dørene har færdigmonterede løftehængsler af metal. Højde 201 cm.

Komplettere med forlængelse profil 102107, til montering på lige dimensioner og til større rørgennemgang end 30 mm. Brusehjørnet er af høj kvalitet og nem at installere. Det første dimensionen beskriver størrelsen på den faste væg.

Bemærk: På billede 90x90 brusehjørne.

Læs mere
Empire kraftfulde design fremhæves af den matte sorte glatte aluminiums ramme og sprosse som sammen skaber en tydelige markered indramning. Et perfekt valg for dig som ønsker en spændende kontrast i badeværelset. De sortanodiserede profiler rundt om hele glasset giver en solid følelse og der findes ingen ubeskyttede følsomme glaskanter. Magnetisk lukning og tætningslister for garanteret tæthed. Modellen har udvendig aftagelig aluminiumsprosse, der er nemme at fjerne ved rengøring. Macros produkter er svensktilvirkede og de tilbyder kvalitetsprodukter som er fuldt tilpassede, til badeværelsers mangeårige daglige slidtage. Macro giver derfor en 20 års produktgaranti på deres bruseafskærmninger. Det karakteristiske træk ved Macros produktudvikling er at udvikle innovative kvalitetsprodukter til fremtidens badeværelser.
SKU DESW8010SSKL
Varemærke Macro Design
Serie Empire
Størrelse 800x1000mm
Type Brusehjørne
Overflade Mat
Farve Sort
Højde (mm) 2010
Leveringstid 7-14 hverdage
EAN 7332512120529
Model Lige
Variant Brusehjørne med en fast væg
Fronttyp Sprosse
Glas Klart glas
Mål tegning (PDF) Macro_maal.pdf
Læggeanvisning Macro_Empire_montering.pdf
Write a review of this product