Pergo Modern Plank 4V Sensation Urban Grey Oak 1-stav Living Expression- Laminatgulv

Vejl. pris 309,00 kr /m2
Spar 38%
190,00 kr /m2 Du sparer 119,00 kr /m2
= 1 pk
Bestil prøve

Urban Grey Oak Plank - Mørkegråt laminatgulv med egetræsudseende med planker som diskret har været udsat for vind og vejr. Gulvet har ekstra mat overflade som giver genuint trælook. Gulvet har ”Pergo Genuine™ wood” en overfladestruktur som forstærker gulvets naturlignende trælignende åremønster, knaster og revner.
Let plejet gulv med genuin trægulvsfølelse som let klare de daglige udfordringer. Gulvet har kvalitetsniveau, Pergo, Living Expression, som indebær en fremragende slidstyrke og AquaSafe-teknologien for en udsøgt vandbeskyttelse. Plank 4V indebær at plankerne har 4 fasede kanter, som yderligere forstærker gulvets naturlige trælook.

Læs mere

Værd at vide: 

  • AquaSafe, indebær at gulvet er vandafvisende og mere modstandsdygtig overfor pletter og snavs.
  • TitanX er et ekstra lager som giver gulvet en hård overflade som indebær at det står imod ridser, slidtage, slag og faldende objekt, betydelig bedre end mange andre laminatgulve
  • PerfectFold™ 3.0, Klik for nem montering. Alle Pergo laminatgulve leveres med det innovative kliksystem PerfectFold™ 3.0, der muliggør tre forskellige monteringsmetoder. Klik blot plankerne sammen med den metode, der virker bedst for dig, så er du færdig i løbet af kort tid. Det er også let at tage dem op og genplacere dem ved behov.
  • Gulvvarme. Kompatibel med gulvvarme.

Pergos laminatgulve fås i 3 kvalitetsniveauer: Stærkt / Stærkere / Stærkest

  • Living Expression - Fremragende slidstyrke til universalbrug i hjemmet » Klasse 32 » TitanX™ » 25 års garanti.
  • Original Excellence - Enestående slidstyrke til hverdagens hårde krav » Klasse 33 » TitanX™ » Livstids garanti.
  • Public Extreme - Ekstrem slidstyrke til højt slid og på offentlige områder » Klasse 34 » TitanX™ » Livstids garanti.

Pergo-laminatgulv holder sin elegante finish år ind og år ud, takket være TitanX™ overfladebeskyttelse. Trods at laminatgulve ikke er af ægte træ, kan de faktisk godt måle sig med trægulvene. I dag ser laminatgulve ikke bare ud som trægulve med deres autentiske mønstre, men de har desuden overflader, strukturer og affasninger, der giver en naturtro oplevelse. Den perfekte løsning til dig, der ønsker et trægulv, men med laminatgulvets fordele. Laminatgulve findes også med beton og skifer udseende.

Pergo opfandt laminatgulvet for mere end tre årtier siden. En historie som begyndte med en idé om at skabe smukke gulve som var stærke nok til at klare hverdagens udfordringer og stadig se flotte ud efter mange års brug. I dag er varemærket synonymt med både smukke og praktiske gulve.

SKU L0331-03368
Varemærke Pergo
Antal m²/förp 1.84
Type Laminatgulv
Overflade Genuine™ wood
Farve Grå
Bredde (mm) 190
Længde (mm) 1380
EAN 5415125488803
Fuge PerfectFold™ 3.0
Kvalitetsniveau Living Expression
Imiteret Eg
Tykkelse (mm) 8
Træfinish Ekstra mat
Miljömärkt med PEFC Ja
Miljømærket med Svanen Ja
Fuge PerfectFold™
Write a review of this product

Relaterede produkter