Pergo Longplank 4V Cottage Grey Oak Planke 1-Stav - Public Extreme - Laminatgulv

Vejl. pris 529,00 kr /m2
Spar 20%
419,00 kr /m2 Du sparer 110,00 kr /m2
= 1 pk

Cottage Grey Oak, plank laminatgulv i lysere grå nuance med små knaster og diskret let hvidskuret udseende med silkemat finish. Gulvet overflade har en finbørsted struktur takket være Genuine™ wood – en overfladestruktur, der følger træets åretegninger i mindste detalje. Et let plejet gulv med genuin trægulvsfølelse som let klare de daglige udfordringer. Gulvet har kvalitetsniveau, Pergo, Public Extreme, som indebær en ekstrem slidstyrke.

Plank 4V indebær at plankerne har 4 fasede kanter, som yderligere forstærker gulvets naturlige trælook.

Læs mere

Pergo-laminatgulv holder sin elegante finish år ind og år ud, takket være TitanX™ overfladebeskyttelse. Trods at laminatgulve ikke er af ægte træ, kan de faktisk godt måle sig med trægulvene. I dag ser laminatgulve ikke bare ud som trægulve med deres autentiske mønstre, men de har desuden overflader, strukturer og affasninger, der giver en naturtro oplevelse. Den perfekte løsning til dig, der ønsker et trægulv, men med laminatgulvets fordele. Laminatgulve findes også med beton og skifer udseende.

Værd at vide: 

  • TitanX er et ekstra lager som giver gulvet en hård overflade som indebær at det står imod ridser, slidtage, slag og faldende objekt, betydelig bedre end mange andre laminatgulve
  • PerfectFold™ 3.0, Klik for nem montering. Alle Pergo laminatgulve leveres med det innovative kliksystem PerfectFold™ 3.0, der muliggør tre forskellige monteringsmetoder. Klik blot plankerne sammen med den metode, der virker bedst for dig, så er du færdig i løbet af kort tid. Det er også let at tage dem op og genplacere dem ved behov.
  • Gulvvarme. Kompatibel med gulvvarme.

Pergos laminatgulve fås i 3 kvalitetsniveauer: Stærkt / Stærkere / Stærkest

  • Living Expression - Fremragende slidstyrke til universalbrug i hjemmet » Klasse 32 » TitanX™ » 25 års garanti.
  • Original Excellence - Enestående slidstyrke til hverdagens hårde krav » Klasse 33 » TitanX™ » Livstids garanti.
  • Public Extreme - Ekstrem slidstyrke til højt slid og på offentlige områder » Klasse 34 » TitanX™ » Livstids garanti.

Pergo opfandt laminatgulvet for mere end tre årtier siden. En historie som begyndte med en idé om at skabe smukke gulve som var stærke nok til at klare hverdagens udfordringer og stadig se flotte ud efter mange års brug. I dag er varemærket synonymt med både smukke og praktiske gulve.

SKU L0123-03362
Varemærke Pergo
Antal m²/förp 2.522
Type Laminatgulv
Overflade Genuine™ wood
Farve Grå
Bredde (mm) 205
Længde (mm) 2050
EAN 5415125489404
Træsorter Eg
Kvalitetsniveau Public Extreme
Imiteret Eg
Tykkelse (mm) 10
Træfinish Silkemat
Miljömärkt med PEFC Ja
Miljømærket med Svanen Ja
Fuge PerfectFold™
PDF TDS-publicExtreme-DK.pdf
Write a review of this product