Pergo Modern Plank 4V Sensation Brushed White Pine 1-Stav Original Excellence - Laminatgulv

Vejl. pris 359,00 kr /m2
Spar 33%
240,00 kr /m2 Du sparer 119,00 kr /m2
= 1 pk

Børstet hvid fyr er et elegant, hvidt gulv med en karakteristisk udstråling af blødt træ. Som en del af vores Pergo Sensation-kollektion med AquaSafe-teknologien er det stort set umuligt at skelne fra ægte træ, og det har en enestående beskyttelse mod vand. Dette laminatgulv har en ekstramat finish og en dyb, børstet struktur takket være Genuine™ rustic – en overfladestruktur, der fremhæver detaljer såsom revner, knaster og skrabede effekter. Plank 4V indebær at plankerne har 4 fasede kanter som yderligere forstærker følelsen ag træ. Med Pergos originale Excellence-kvalitetsniveau får du et gulv, der kan hamle op med hverdagens udfordringer.

Læs mere

Værd at vide: 

  • AquaSafe, indebær at gulvet er vandafvisende og mere modstandsdygtig overfor pletter og snavs.
  • TitanX er et ekstra lager som giver gulvet en hård overflade som indebær at det står imod ridser, slidtage, slag og faldende objekt, betydelig bedre end mange andre laminatgulve
  • PerfectFold™ 3.0, Klik for nem montering. Alle Pergo laminatgulve leveres med det innovative kliksystem PerfectFold™ 3.0, der muliggør tre forskellige monteringsmetoder. Klik blot plankerne sammen med den metode, der virker bedst for dig, så er du færdig i løbet af kort tid. Det er også let at tage dem op og genplacere dem ved behov.
  • Gulvvarme. Kompatibel med gulvvarme.

Pergos laminatgulve fås i 3 kvalitetsniveauer: Stærkt / Stærkere / Stærkest

  • Living Expression - Fremragende slidstyrke til universalbrug i hjemmet » Klasse 32 » TitanX™ » 25 års garanti.
  • Original Excellence - Enestående slidstyrke til hverdagens hårde krav » Klasse 33 » TitanX™ » Livstids garanti.
  • Public Extreme - Ekstrem slidstyrke til højt slid og på offentlige områder » Klasse 34 » TitanX™ » Livstids garanti.

Pergo-laminatgulv holder sin elegante finish år ind og år ud, takket være TitanX™ overfladebeskyttelse. Trods at laminatgulve ikke er af ægte træ, kan de faktisk godt måle sig med trægulvene. I dag ser laminatgulve ikke bare ud som trægulve med deres autentiske mønstre, men de har desuden overflader, strukturer og affasninger, der giver en naturtro oplevelse. Den perfekte løsning til dig, der ønsker et trægulv, men med laminatgulvets fordele. Laminatgulve findes også med beton og skifer udseende.

Pergo opfandt laminatgulvet for mere end tre årtier siden. En historie som begyndte med en idé om at skabe smukke gulve som var stærke nok til at klare hverdagens udfordringer og stadig se flotte ud efter mange års brug. I dag er varemærket synonymt med både smukke og praktiske gulve.

SKU L0231-03373
Varemærke Pergo
Antal m²/förp 1.835
Type Laminatgulv
Overflade Genuine™ rustic
Farve Hvid
Bredde (mm) 190
Længde (mm) 1380
EAN 5415125489121
Kvalitetsniveau Original Excellence
Imiteret Fyrre Træ
Tykkelse (mm) 8
Kollektion Pergo Sensation
Træfinish Ekstra mat
Miljömärkt med PEFC Ja
Miljømærket med Svanen Ja
Fuge PerfectFold™
PDF TDS-originalExcellence-DK.pdf
Write a review of this product

Relaterede produkter