Rappgo Mörkaskog Lud & Hvidolieret Eg 1-stavs - Parketgulv

Vejl. pris 1.138,00 kr /m2
Spar 39%
689,00 kr /m2 Du sparer 449,00 kr /m2
= 1 pk
PLANKEGULV EG, er et klassisk gulv som passer lige så godt til det moderne hjem som til den elegante herregård. En naturlig sortering af egeplanker giver gulvet et livlig og genuint udseende og egetræets nuancer og smukke mønstre kommer til sin fulde ret. Mörkaskog tillader forekomster af spartlede kvisthuller og revner i plankerne. Gulv Mörkaskog har klikfuge ”RappLoc” og findes med overflader, Olie, lak og voks.
Læs mere

I slutningen af 1600-tallet kom familie Rappe til Mörkaskog i Småland. 300 år senere fik Adolf Fredrik Rappe en idé om et gulv, som både var formstabilt og som bevarede den genuine træ følelse. Ideen viste sig at være en succes. I dag spørges der efter Rappgos brede flere lags planker i hele verden, og produktionen er stadigvæk i Mörkaskog. Om Eg: Carl von Linné, gav egetræet navnet Robur, som betyder styrke. I alle tider har man brugt egens styrke på mange forskellige måder. Eg har været brugt til alt fra strukturelle komponenter i skibe, sluseporte og andre udsatte bygninger.

Bemærk, at gulvbræddernes længde kan variere fra produktion til produktion. Det kan derfor ikke garanteres, at længden, i har modtaget på en købsdato, er den samme ved andet købsdato. Vi vil hermed påpege at leverancer af forskellig længde derfor ikke kan påberåbes som klagepunkter eller reklamation.

SKU 701168
Varemærke Rappgo
Antal m²/förp 2.46
Serie Mörkaskog
Bredde (mm) 205
Længde (mm) 2000
Fuge RappLoc
Tåler Gulvvarme Ja
Træsorter Eg
Mønster Gulv 1-Stav
Slidlag (mm) 3.8
Tykkelse (mm) 14
Træfinish Lud og Olje
Write a review of this product