Rappgo Nordic Ekstra Hvid Voks Fyr 1-stav 2000mm - Parketgulv

Vejl. pris 610,00 kr /m2
Spar 32%
409,00 kr /m2 Du sparer 201,00 kr /m2
= 1 pk
Bestil prøve
Rappgo Nordic Ekstra Hvid Voks, er et 1-stavs fyrretræ gulv med en glat overflade som er behandlet med en hvidpigmenteret Osmo hård voks olie. Gulvet indehåller knaster i varierende størrelser og strukturer. Rappgo Nordic er en gulvserie med en bredde på 185 mm og en tykkelse på 14 mm.
Læs mere

Et ægte fyrre parketgulv har en naturlig aura af skoven som få andre træsorter kan formidle. Vores gulvbrædderne bevare den naturlige karakter og tilføjer lys og modernitet. Et fyrretræ gulv lader naturen komme ind i rummen. Der findes omkring 90 forskellige arter af fyrretræer (Pinus silvestris) i verden. Svenske fyrretræer plejer blive mellem 15 og 30 meter høje og har en diameter på mellem 25 og 50 cm. Fyrretræer er et meget almindelig Snedker- og bygningstømmer. Det anvendes i mange byggekonstruktioner, for eksempel, i væggen, tagspær, døre, vinduer og inventarer.

Bemærk, at gulvbræddernes længde kan variere fra produktion til produktion. Det kan derfor ikke garanteres, at længden, i har modtaget på en købsdato, er den samme ved andet købsdato. Vi vil hermed påpege at leverancer af forskellig længde derfor ikke kan påberåbes som klagepunkter eller reklamation.

SKU 701026
Varemærke Rappgo
Antal m²/förp 2.22
Serie Nordic
Bredde (mm) 185
Længde (mm) 2000
Fuge RappLoc
Tåler Gulvvarme Ja
Træsorter Fyrre Træ
Mønster Gulv 1-Stav
Slidlag (mm) 3.8
Tykkelse (mm) 14
Træfinish Voks
Write a review of this product