Rappgo Nordic Lud & Hvidolieret Fyr 1-stavs- Parketgulv

Vejl. pris 672,00 kr /m2
Spar 31%
458,00 kr /m2 Du sparer 214,00 kr /m2
= 1 pk
RAPPGO MÖRKASKOG FYR. Med et fyrregulvs rustikke og naturlige udseende lader m naturen komme ind i hjemmet. Et ægte genuint fyr parketgulv har en naturlig aura af skoven som få andre træsorter kan formidle. Vores gulvbrædder bevarer den naturlige karakter og tilføjer lys og modernitet hjemmet.
Læs mere

I slutningen af 1600-tallet kom familie Rappe til Mörkaskog i Småland. 300 år senere fik Adolf Fredrik Rappe en idé om et gulv, som både var formstabilt og som bevarede den genuine træ følelse. Ideen viste sig at være en succes. I dag spørges der efter Rappgos brede flere lags planker i hele verden, og produktionen er stadigvæk i Mörkaskog. Fyrretræ er meget almindelig snedker og bygningstømmer som anvendes til konstruktioner af træ, f.eks. i væg, tagspær, dør, vinduer og interiør. Der findes omkring 90 forskellige arter af fyr (Pinus Silvestris) i verden. Svenske fyrretræer bliver omkring 15 til 30 meter høje og har en diameter på omkring 25 til 50 cm.

Bemærk, at gulvbræddernes længde kan variere fra produktion til produktion. Det kan derfor ikke garanteres, at længden, i har modtaget på en købsdato, er den samme ved andet købsdato. Vi vil hermed påpege at leverancer af forskellig længde derfor ikke kan påberåbes som klagepunkter eller reklamation.

SKU 700807
Varemærke Rappgo
Antal m²/förp 2.22
Serie Nordic
Bredde (mm) 185
Længde (mm) 2400
Fuge RappLoc
Tåler Gulvvarme Ja
Træsorter Fyrre Træ
Mønster Gulv 1-Stav
Slidlag (mm) 3.8
Tykkelse (mm) 14
Træfinish Lud og Olje
Write a review of this product