Smedbo House Vægmonteret Sæbeskål Poleret Messing/Porcelæn

Vejl. pris 299,00 kr
Spar 19%

242,00 kr Du sparer 57,00 kr

The campaign is valid through torsdag den 2. januar 2020

SMEDBO HOUSE vægmonteret sæbeskål i porcelæn med holder i poleret messing. Montering skruer/lim. Skjult montage. Aftagelig sæbeskål for enklere rengøring.
Længde 120 mm.
Dybde 78 mm.

Smedbo House seriens design, har en firkantet plade med rene linjer som fremhæver seriens stilrene skandinaviske udformning. Materialet er massiv messing med overflade i polerret krom, børstet krom, sort eller poleret messing.

Læs mere

Smedbos mange forskellige designede badeværelsetilbehør kan du nemt matche din personlige stil.
SMEDBO badeværelsestilbehør er blandt det bedste og mest funktionelle på skandinaviske marked med sit høje kvalitetsniveau og klassiske skandinaviske design. De mange forskellige serier omfatter alt fra kroge og spejle til elegante toiletbørster. Materielt er massiv messing med overflade i poleret krom eller børstet krom, sort eller poleret messing. Produkterne poleres og behandles med en speciel transparent lak, som får dem at fremstå som nye, selv efter mange års brug. Produkterne er både nemme og enkle at sætte op, og har som regel skjult montage.
Smedbos badeværelsesserier har ti års garanti, undtaget DRY håndklædetørrer og Outline Lite Pedal spande, som har fem års Garanti.

SKU RV342P
Varemærke Smedbo
Serie HOUSE
Type Sæbeskåle
Overflade Blank
Farve Messing
Materiale Messing
Leveringstid 5-10 hverdage
EAN 7391447077827
Write a review of this product