Smedbo Outline Barber/Sminke spejl med belysning 5 gg. forstørrelse

Vejl. pris 1.321,00 kr
Spar 28%
939,00 kr Du sparer 382,00 kr

Smedbo Outline Smink/Barberspejl i poleret krom. Fristående firkantet kosmetikspejl med flotte rene linjer, LED lys i kanten og 5 x forstørrelse effekt. Belysningen drives med 4 x 1,5 V AA batterier (batterier medfølger ikke).

Spejlet står på en stabil fod og placeres nemt der du behøver det, uden at behøve at tage hensyn til ledning eller strømkontakt. Et elegant spejl som passer lige så godt i soveværelse som i badeværelset eller der du behøver det.

Materialet i spejlet er messing, et materiale som ikke ruster og passer derfor perfekt i badeværelse/vådrum. Dimensioner: spejl 200x2000 mm, højde 380 mm.

Outline -smink og barberspejl.
Poleret krom.
5 x forstørrelse effekt.
LED-teknolog.
Batteridriven med 4 x 1,5 V AA batterier (medfølger ikke).
Spejl, 200x200 mm.
Hørjde, 380 mm.

Læs mere

Smedbo AB startede i 1967 med lokale smede der håndlavede de første produkter. I dag er Smedbo førende på markedet i Norden når det gælder dørgreb, dekorative beslag og badeværelsestilbehør. Stort set alt er lavet i massiv messing.

Vores badeværelsestilbehør hører til det bedste og mest funktionelle på det skandinaviske marked. Vi har Skandinaviens største tilbehørsprogram, og de mange forskellige serier omfatter alt fra kroge og spejle til elegante toiletbørster. Produktionen tager udgangspunkt i den gamle stolte håndværkstradition. Vi tilbyder produkter fremstillet i massiv messing. Kvaliteten er nøje udsøgt med den helt rigtige blanding af kobber og zink.

Alle produkterne poleres og lakeres med en speciel transparent lak. Derfor vil vores produkter, selv efter mange års brug, fremstå som nye. Produkterne er nemme og enkle at sætte op, og har som regel skjulte skruer.

Alle Smedbos badeværelsesserier har ti års garanti, undtaget DRY håndklædetørrer og Outline Lite pedalspande, som har fem års garanti.

SKU fk473e
Varemærke Smedbo
Serie OUTLINE
Type Spejl
Overflade Blank
Farve Krom
Materiale Messing
Leveringstid 5-10 hverdage
EAN 7391447076363
Write a review of this product