Smedbo Outline Rejsespejl med foldefod 5 g. forstørrelse

Vejl. pris 297,00 kr
Spar 10%
267,00 kr Du sparer 30,00 kr

Smedbo Rejsespejl-Sminkespejl med foldefod, 5 x forstørrelse effekt. Forvaringstaske i neopren medfølger. Materialet er holdbart forkromet messing som ikke ruster. Et dejligt reelt spejl at tage med sig på såvel korte som lange rejser.

Rejsespejl med foldefod.
Poleret krom .
Taske i neopren medfølger.
5 gange forstørrelse effekt.
Diameter 152 mm.

Læs mere

Smedbo AB startede i 1967 med lokale smede der håndlavede de første produkter. I dag er Smedbo førende på markedet i Norden når det gælder dørgreb, dekorative beslag og badeværelsestilbehør. Stort set alt er lavet i massiv messing. Vores badeværelsestilbehør hører til det bedste og mest funktionelle på det skandinaviske marked. Vi har Skandinaviens største tilbehørsprogram, og de mange forskellige serier omfatter alt fra kroge og spejle til elegante toiletbørster.
Produktionen tager udgangspunkt i den gamle stolte håndværkstradition. Vi tilbyder produkter fremstillet i massiv messing. Kvaliteten er nøje udsøgt med den helt rigtige blanding af kobber og zink.
Alle produkterne poleres og lakeres med en speciel transparent lak. Derfor vil vores produkter, selv efter mange års brug, fremstå som nye. Produkterne er nemme og enkle at sætte op, og har som regel skjulte skruer.
Alle Smedbos badeværelsesserier har ti års garanti, undtaget DRY håndklædetørrer og Outline Lite pedalspande, som har fem års garanti.

SKU FK443
Varemærke Smedbo
Serie OUTLINE
Type Spejl
Overflade Blank
Farve Krom
Materiale Messing
Leveringstid 5-10 hverdage
EAN 7391447057195
Write a review of this product