Smedbo Outline Sminkespejl Led Dual Light - Sort

Vejl. pris 1.064,00 kr
Spar 18%

862,00 kr Du sparer 202,00 kr

The campaign is valid through torsdag den 2. januar 2020

OUTLINE Sort sminke/barberspejl, stabilt fristående batteridrevet bordspejl med 5 x forstørrelse effekt. Behagelig LED belysning med 2 lysvariationer, drives med 4 stk. 1,5V AA batterier (medfølger ikke).

Materialet i spejlet er messing, et materiale som passer perfekt i badeværelse/vådrum, eftersom messing ikke ruster. Spejlet flotte farve og design passer lige så godt i soveværelse som i badeværelset. Et spejl du nemt kan placeres der du behøver det.

Fritstående spejl.
Mat sort.
LED teknologi
Dual light.
5 gange forstørrelse effekt.
Diameter 200 mm.
Højde 380 mm.
Diameter fod 120mm.

Læs mere

Smedbo AB startede i 1967 med lokale smede der håndlavede de første produkter. I dag er Smedbo førende på markedet i Norden når det gælder dørgreb, dekorative beslag og badeværelsestilbehør. Stort set alt er lavet i massiv messing.

Vores badeværelsestilbehør hører til det bedste og mest funktionelle på det skandinaviske marked.
Vi har Skandinaviens største tilbehørsprogram, og de mange forskellige serier omfatter alt fra kroge og spejle til elegante toiletbørster.
Produktionen tager udgangspunkt i den gamle stolte håndværkstradition.
Vi tilbyder produkter fremstillet i massiv messing. Kvaliteten er nøje udsøgt med den helt rigtige blanding af kobber og zink.
Alle produkterne poleres og lakeres med en speciel transparent lak. Derfor vil vores produkter, selv efter mange års brug, fremstå som nye. Produkterne er nemme og enkle at sætte op, og har som regel skjulte skruer.
Alle Smedbos badeværelsesserier har ti års garanti, undtaget DRY håndklædetørrer og Outline Lite pedalspande, som har fem års garanti.

 

 

SKU FK484EB
Varemærke Smedbo
Serie OUTLINE
Type Spejl
Farve Sort
Materiale Messing
Højde (mm) 380
Leveringstid 5-10 hverdage
EAN 7391447077988
Write a review of this product