Smedbo Outline Barber/Sminkespejl med belysning Fritstående 5 g. forstørrelse

Vejl. pris 910,00 kr 910,00 kr

OUTLINE Fristående Sminke/barberspejl med to spejlsider,
Stilrent rundt vendbart spejl med en almindelig spejleffekt på den ene side og 5gg forstørrelse spejleffekt på den anden side. Dual light (varmt og koldt lys) som drives 4 1,5 V AA batterier (batterier medfølger ikke).
Spejlet placeres nemt der du behøver det, uden at behøve at tage hensyn til ledning og strømkontakt. Spejlets materiale er messing med en poleret kromoverflade, et perfekt materiale i badeværelser/vådrum eftersom det aldrig ruster. Diameter 180 mm / Længde 345 mm.

Poleret krom.
To spejlsider,  almindelig og  5gg. forstørrende effekt.
Dual Light.
Batteridrivet, 4 x 1,5 V AA batterier (medfølger ikke).
Diameter: 180 mm .
Højde: 345 mm.

Læs mere

Smedbo AB startede i 1967 med lokale smede der håndlavede de første produkter. I dag er Smedbo førende på markedet i Norden når det gælder dørgreb, dekorative beslag og badeværelsestilbehør. Stort set alt er lavet i massiv messing.
Vores badeværelsestilbehør hører til det bedste og mest funktionelle på det skandinaviske marked. Vi har Skandinaviens største tilbehørsprogram, og de mange forskellige serier omfatter alt fra kroge og spejle til elegante toiletbørster.
Produktionen tager udgangspunkt i den gamle stolte håndværkstradition. Vi tilbyder produkter fremstillet i massiv messing. Kvaliteten er nøje udsøgt med den helt rigtige blanding af kobber og zink.
Alle produkterne poleres og lakeres med en speciel transparent lak. Derfor vil vores produkter, selv efter mange års brug, fremstå som nye. Produkterne er nemme og enkle at sætte op, og har som regel skjulte skruer.
Alle Smedbos badeværelsesserier har ti års garanti, undtaget DRY håndklædetørrer og Outline Lite pedalspande, som har fem års garanti.

SKU fk474e
Varemærke Smedbo
Serie OUTLINE
Type Spejl
Overflade Blank
Farve Krom
Materiale Messing
Leveringstid 5-10 hverdage
EAN 7391447076356
Write a review of this product