Svedbergs Håndklædetørre Vento Krom 55x120 cm

Vejl. pris 5.880,00 kr
Spar 19%
4.709,00 kr Du sparer 1.171,00 kr
Stilren og trendy håndklædetørre. De store mellemrum og det åbne design gør det enkelt at hænge håndklæder op. Vendbar, kan monteres med ”åbningen” til højre alternativt venstre. Fås i både sort og krom. Håndklædetørrer Vento. inkl beslag til montage, skruer og plugs. Kan tilsluttes enten elektrisk, til vandbårent lukket system eller som en kombination.
Læs mere

Teknisk information
Farve: Krom
Bredde (cm): 55
Højde (cm): 120
Dybde (cm): 11,4
Varmesystem: El/vand 
IP-Klass: Se elpatron
Effekt (w): Se elpatron
Tilslutning el synlig: Se elpatron
Tilslutning el skjult: Se elpatron
Tilslutning vand: indvendig R15  gevind (ikke VVC)
Garanti (år): 2

Yderligere information: Bemærk venligst at håndklædetørrer sælges tomme og skal suppleres med en elpatron og/eller en ventil til varmvand.

Ved at bruge både en elpatron og en vand ventil, kan du kombinere begge opvarmningsmetoder. Om sommeren, varmes håndklædetørrere op med elektricitet og om vinteren bruges radiator systemet til at opvarme håndklædetørrere.

Elpatron sættes i højre eller venstre side af håndklædetørrens underside. Derefter fyldes håndklædetørrer med vand, ved risiko for at temperaturen falder under frysepunktet, skal 30% glycol mixes. Husk på at ikke fylde håndklædetørrer fuldstændigt, vandet skal have plads til at udvide.

SKU 50030
Varemærke Svedbergs
Overflade Krom
Bredde (mm) 550
EAN 7323100123237
Write a review of this product