Tapwell EVO071 Messing - Håndvaskarmatur

Vejl. pris 3.595,00 kr
Spar 23%

2.735,00 kr Du sparer 860,00 kr

The campaign is valid through lørdag den 2. maj 2020

Håndvaskarmatur Tapwell EVO 071 Messing. Flot tidløs 1-grebsblander som passer i de fleste badeværelser. Håndvaskarmaturet har flot rund moderne design og smuk bøjet tud.
Kombinere med en matchende bundventil som bestilles separat.

Læs mere

Messing - Får en smuk patina med tiden, hvilket kan giver en mørk robust tone. Ønskes den skinnende messingoverflade bevares skal messingen poleres regelmæssigt med et polermiddel.
Med farve sætter du personlig karakter i dit badeværelse eller køkken. Med Tapwell får du flere forskellige farven at vælge imellem så du nemt kan finde din personlige stil.

Eftersom alle Tapwell vandhaner testes med vandtryk, før de sendes fra fabrikken, kan kondens forblive i kartonen, hvilket kan medføre, at patineringen begynder, selv før produktet er på plads.

Tapwell er et svensk foretag som levere stilsikre produkter i høj kvalitet til hjemmet og større virksomheder. Produkterne findes med mange smukke overflader og i et bredt sortiment med fx køkkenarmaturer, håndvaskarmaturer, bruse- og badekarsarmaturer, håndbruser, loftbruser køkkenvask, håndvask og diverse tilbehør m.m

Hele Tapwells produktion sker i Italien, som er verdensledende når det gælder teknik, materiale og design. Tapwells store brancheerfarenhed sammen med konsumentønskemål resulterer i formsikker design som passer lige så godt i hjemmet som i virksomheder. Ideen er enkel, højkvalitative produkter med innovative design til gode priser.

SKU 9417741
Varemærke Tapwell
Type Håndvaskarmatur
Overflade Messing
Farve Messing
Materiale Messing
Højde (mm) 176
EAN 8020913463732
Tegning (PDF) EVO071.pdf
Læggeanvisning EVO071_ALL_EN_NO_FI_7.pdf
Vedligeholdelse (PDF) EVO071_D_U.pdf
Write a review of this product

Mersalg

Relaterede produkter