Tapwell EVO185 Sort Krom - Køkkenarmatur

Vejl. pris 7.595,00 kr
Spar 9%
6.836,00 kr Du sparer 759,00 kr

Køkkenarmatur Tapwell EVO 185 i stilren Sort Krom med høj vridbar tud med udtræk. Dejlig engrebsblander med joystickgreb og elegant design.
Komplettere med Tapwells separate tilslutning for opvaskemaskine og smarte pumpe til opvaskemiddel.

Læs mere

Black Chrome - Sort krom er en robust overflade, hvis glans er for evigt. Med farve sætter du personlig karakter i dit badeværelse eller køkken. Tapwell giver dig flere forskellige farven at vælge imellem så du nemt kan finde din personlige stil.

Rengøring/Pleje, overfladen aftørres med en blød klud, lunkent vand og eventuelt med mild sæbeløsning. Overfladen tåler ikke alkaliske, sure, kalkløsende eller slibende rengøringsmidler.
Installation, røren frem til armatur skal spoles rene, inden montering.

Tapwell er et svensk foretag som levere stilsikre produkter i høj kvalitet til hjemmet og større virksomheder. Produkterne findes med mange smukke overflader og i et bredt sortiment med fx køkkenarmaturer, håndvaskarmaturer, bruse- og badekarsarmaturer, håndbruser, loftbruser køkkenvask, håndvask og diverse tilbehør m.m

Hele Tapwells produktion tilvirkes i Italien, som er verdensledende når det gælder teknik, materiale og design. Tapwells store brancheerfarenhed og sammen med konsumentønskemål resulterer i formsikker design som passer lige så godt i hjemmet som i virksomheder. Ideen er enkel, højkvalitative produkter med innovative design til gode priser.

SKU 9418803
Varemærke Tapwell
Serie Evo
Type Køkkenarmatur m udtræk
Overflade Sort/Krom
Farve Sort/Krom
Højde (mm) 388
EAN 8020913482719
Armatur Etgrebsarmatur
Tud (mm) 212
Write a review of this product