Tapwell TA243 Håndklædekrog Messing

Vejl. pris 120,00 kr
Spar 25%

89,00 kr Du sparer 31,00 kr

The campaign is valid through mandag den 2. marts 2020

Håndklædekrog, Tapwell TA243 håndklædekrog i elegant Messing. En krog/pakke. Montering med skruer.

Læs mere

Messing - Får en smuk patina med tiden, hvilket kan giver en mørk robust tone. Ønskes den skinnende messingoverflade bevares skal messingen poleres regelmæssigt med et polermiddel.
Med farve sætter du personlig karakter i dit badeværelse eller køkken. Med Tapwell får du flere forskellige farven at vælge imellem så du nemt kan finde din personlige stil.

Eftersom alle Tapwell vandhaner testes med vandtryk, før de sendes fra fabrikken, kan kondens forblive i kartonen, hvilket kan medføre, at patineringen begynder, selv før produktet er på plads.

Tapwell er et svensk foretag som levere stilsikre produkter i høj kvalitet til hjemmet og større virksomheder. Produkterne findes med mange smukke overflader og i et bredt sortiment med fx køkkenarmaturer, håndvaskarmaturer, bruse- og badekarsarmaturer, håndbruser, loftbruser køkkenvask, håndvask og diverse tilbehør m.m

Hele Tapwells produktion sker i Italien, som er verdensledende når det gælder teknik, materiale og design. Tapwells store brancheerfarenhed sammen med konsumentønskemål resulterer i formsikker design som passer lige så godt i hjemmet som i virksomheder. Ideen er enkel, højkvalitative produkter med innovative design til gode priser.

SKU 9418785
Varemærke Tapwell
Serie Tillbehör
Type Handdukskrok
Overflade Messing
Farve Messing
EAN 7350004672257
Tegning (PDF) TA243.pdf
Vedligeholdelse (PDF) TA243_D_U.pdf
Write a review of this product

Mersalg