Tapwell ZSOF034 Grottesco 400mm - Brusearm Væg

Vejl. pris 1.695,00 kr
Spar 9%
1.526,00 kr Du sparer 169,00 kr

Brusearm Væg, Tapwell ZSOF034 i rustik ubehandlet Messing, for vægmontering, 400 mm.
Matche din loftbruser med en passende brusearm og få et elegant udtryk i dit badeværelse.

Læs mere

Grottesco - Rå messing/Ubehandlet messing ' Grottesco ', får en endnu smukkere patina over tid. Bør ej poleres. Med farve sætter du personlig karakter i dit badeværelse eller køkken. Med Tapwell får du flere forskellige farven at vælge imellem så du nemt kan finde din personlige stil.

Tapwell bruger kun naturlig messing, som danner patina over tid, hvilket giver en mørk og robust tone. Patina fremstår som en form for pletter, hvor der er fundet fugt. Dette er en naturlig reaktion, når metallet kommer i kontakt med ilt og vand.
Eftersom alle Tapwell blandere testes med vandtryk, før de sendes fra fabrikken, kan kondens forblive i kartonen, hvilket kan medføre, at patineringen begynder, selv før produktet er på plads.

Rengøring/Pleje, overfladen aftørres med en blød klud, lunkent vand og eventuelt med mild sæbeløsning. Overfladen tåler ikke alkaliske, sure, kalkløsende eller slibende rengøringsmidler.

Tapwell er et svensk foretag som levere stilsikre produkter i høj kvalitet til hjemmet og større virksomheder. Produkterne findes med mange smukke overflader og i et bredt sortiment med fx køkkenarmaturer, håndvaskarmaturer, bruse- og badekarsarmaturer, håndbruser, loftbruser køkkenvask, håndvask og diverse tilbehør m.m

Tapwell har hele sin produktion i Italien, som er verdensledende når det gælder teknik, materiale og design. Tapwells store brancheerfarenhed og sammen med konsumentønskemål resulterer i formsikker design som passer lige så godt i hjemmet som i virksomheder. Ideen er enkel, højkvalitative produkter med innovative design til gode priser.

SKU 9418687
Varemærke Tapwell
Serie Tillbehör
Type Tilslutningsrør Væg
Overflade Rå Messing
EAN 7340188801468
Write a review of this product