Tarkett Essentials Oldworld Walnut - Laminatgulv

Vejl. pris 182,00 kr /m2
Spar 24%
137,00 kr /m2 Du sparer 45,00 kr /m2
= 1 pk

Laminatgulv, Essentials Old World Walnut. Gulvet ligner et klassisk, elegant gulv i valnøddetræ med sine mørkebrune nuancer og jævne åretegninger. Et mørkt og dejligt gulv som udstråler elegance i alle miljøer.

Med sin ekstra stærke overflade minimeres risikoen for pletter, ridser og mærker. Et holdbart alternativ til et ægte trægulv med smuk naturtro look som passer lige så godt på store som på små overflader. Med Tarketts 2 Lock-låsesystem lægges gulvet enkelt og smidigt. Uden lim!

Læs mere

Tarkett Essentials, Old World Walnut. Laminatgulve fra Tarkett er meget populære med sine smukke naturtro træmønster og flotte nuancer. Essentials er en kollektion laminatgulve med fokus på ekstra holdbarhed, specielt når det gælder slidstage og ridser og skrammer. Et solidt gulv som ligner et ægte planketrægulv med naturtro træmønstre og nuancer som holder i mange år.

Gulvet lægges nemt uden lim med Tarketts 2 Lock-låsesystem. Det går desuden at lægge gulvet direkte på det gamle underlag hvis det bare er plant, jævnt og hårdt. Lægger du trinlyddæmpere under gulvet bliver det både dæmpet og behageligere at gå på.

Vil du have et varmt gulv går det udmærket at lægge gulvvarme unde gulvet, men glem ikke at bruge dampspærre for at beskytte gulvet fra eventuel fugt. TÆNK PÅ, at gulvvarmens temperaturen aldrig får overstige 27 grader, ellers kan gulvet skades.

Vedligeholdelse: Det er let og enkelt at pleje og rengøre et laminatgulv. Til daglig rengøring behøves gulvet normalt bare tørmoppes eller støvsuges. Ved grundigere rengøring vaskes gulvet med en mikrofiber-klud, ”undgå at bruge for meget vand”, tilsæt eventuel lidt neutralt gulvrengøringsmiddel. Afslut altid med en tør eller hårdt opvredet klud så der ikke efterlades vand på gulvet. Pletter fjernes lettest ved at sprøjte vand direkte på pletten og tørre efter med en klud så ingen vand efterlades på gulvet.

SKU 42060197
Varemærke Tarkett
Antal m²/förp 2.005
Type Laminatgulv
Overflade Træstruktur
Bredde (mm) 194
Længde (mm) 1292
Enhed
EAN 4048103044183
Fuge 2-lock
Mønster Gulv 2-Stav
Kvalitetsniveau Mellem
Imiteret Valnød
Tykkelse (mm) 8
Kollektion Essentials 832
Write a review of this product