Tarkett Heritage Oak Opal White D - Parketgulv

Vejl. pris 873,00 kr /m2
Spar 21%

689,00 kr /m2 Du sparer 184,00 kr /m2

The campaign is valid through tirsdag den 30. juni 2020
= 1 pk

Parketgulv Heritage Oak Opal White D. 1-stavs trægulv 14 x190 x 2200 mm. Genuint gulv med naturlige variationer, knaster og sprækker. Lyst og friskt hvidlaseret egetrægulv med dybdebørstet overflade og håndlavet minifase. Gulvets er behandlet med Proteco Hårdvoksolie som giver en dejlig mat overflade.

Et slidstærkt gulv som lægges enkelt og hurtigt med Tarketts 2-lock Låsesystem. Uden lim!

Læs mere

Tarkett Heritage, er en serie med rustikke naturlige trægulve som er gjort af specielt udvalgte træråvarer med naurlige detaljer som giver livlige karakteristiske variationer som gør at hver enkelte planke bliver unik. Eksklusive gulve med unikke overflader som er holdbare og slidstærke.

Fasede kanter på gulvplanker giver trægulvet et flot genuint udseende.

Børstede gulve har et smukt rustikt udseende som forstærkes endnu mere med den daglig slidtage.

Med Tarketts 2-Lock Låsesystem får du enkelt og hurtigt et nyt flot gulv. Kontrollere altid underlaget til dit nye gulv, så det er jævnt, plan, hårdt og rent. Vi anbefaler at altid lægge gulvunderlag eller trindæmper under dit nye gulv for bedre komfort og dæmpet lydniveau.

Ønsker du gulvvarme behøves der lægges en dampspær for at beskytte gulvet imod eventuel fugt. Tænk på at temperaturen aldrig får overskride 27 grader. Med for høj temperatur kan gulvet skades.

Proteco Hardwax, er en miljøvenlig hårdvoksolie med voks som kommer fra planteriget. Den hårde voks trænger ind i træets porer og beskytter træet, hvilket giver en betydeligt bedre beskyttelse end traditionelle gulvolier. Gulvet behøver vedligeholdelse, med hårdvoksolie ca. hvert andet eller tredje år, afhængig af slidtaget. Mindre skader i gulvet kan let renoveres punktvis, uden at behøve at vokse om hele gulvet

Pleje & Vedligeholdelse: Til den daglig rengøring går det at tørmoppe eller støvsuge. Ved grundigere rengøring kan gulvet vådtørres med f.eks. en mikrofibermoppe. Det vigtige er at der kun bruges lidt vand. Tilsæt kun plejende rengøringsmiddel som er egnet til voksede trægulve. Efterlad aldrig vand på gulvet som kan skade træet.

Ved behov kan gulvet naturligvis slibes og vokses på nyt og overfladen bliver frisk som på et nyt gulv og holder yderligere i mange år.

SKU 41007014
Varemærke Tarkett
Antal m²/förp 2.51
Type Parketgulv
Bredde (mm) 190
Længde (mm) 2200
Enhed
EAN 5902662043577
Fuge 2-lock
Træsorter Eg
Mønster Gulv 1-Stav
Tykkelse (mm) 14
Kollektion Atelier Collection
Træfinish Hård voks
Write a review of this product