Tarkett Soundlogic Bourbon Oak - Laminatgulv

Vejl. pris 232,00 kr /m2
Spar 31%
159,00 kr /m2 Du sparer 73,00 kr /m2
= 1 pk

Tarkett Laminatgulv SoundLogic, Bourbon Oak er et gulv som er elegant og holdbart. De smukke brune nuancer sammen med åremønstret giver gulvet et flot naturtro udseende. Et perfekt alternativ til et ægte trægulv. Med laminatets hårde overflade er risikoen for ridser og mærken minimal.

Tarketts laminatgulve er utrolige populære med sine naturtro trægulvsimitationer og behagelige akustikdæmpning. Lægges let med 2 Lock-låsesystem. Uden lim!

Læs mere

SoundLogic Laminatgulv, Bourbon Oak. Et klassisk gulv i mørkere brune nuancer som passer i mange miljøer. Laminatgulvet

SoundLogic har akustikbagside som dæmper lydniveauer i rummet hvor det lægges og ud imod tilstødende rum.

Gulvet lægges enkelt og let med 2 Lock-låsesystem. Uden lim! Det går selvfølgelig at bruge lim hvis det kræves men vi anbefaler at gulvet lægges uden lim. Gulvet kan også lægges direkte på det gamle gulv hvis underlaget et hårdt, plant og jævnt. Akustikbagsiden indebær desuden at du kan lægge gulvet hurtigere eftersom du hverken behøver gulvunderlag eller trinlyddæmper.

Udover gulvets dejlige lyddæmpning, kan du også lægge gulvvarme under gulvet og få et rigtigt lunt og herligt gulv at gå på. Vælger du at lægge gulvvarme skal du tænke på at bruge dampspærre for at beskytte gulvet fra eventuel fugt. TÆNK PÅ, at gulvvarmens temperaturen aldrig får overstige 27 grader, ellers kan gulvet skades.

Vedligeholdelse, til daglig rengøring behøves gulvet normalt bare tørmoppes eller støvsuges. Ved grundigere rengøring vaskes gulvet med en mikrofiber-klud, ”undgå at bruge for meget vand”, tilsæt eventuel lidt neutralt gulvrengøringsmiddel. Afslut altid med en tør eller hårdt opvredet klud så der ikke efterlades vand på gulvet. Pletter fjernes lettest ved at sprøjte vand direkte på pletten og tørre efter med en klud så ingen vand efterlades på gulvet.

SKU 42097210
Varemærke Tarkett
Antal m²/förp 1.754
Type Laminatgulv
Overflade Træstruktur
Farve Brun
Bredde (mm) 194
Længde (mm) 1292
Enhed
EAN 4048103063139
Fuge 2-lock
Mønster Gulv 1-Stav
Kvalitetsniveau Høj
Imiteret Eg
Tykkelse (mm) 10
Kollektion Soundlogic 1032
Write a review of this product