Tarkett Soundlogic Melody Oak Grey - Laminatgulv

Vejl. pris 232,00 kr /m2
Spar 35%
149,00 kr /m2 Du sparer 83,00 kr /m2
= 1 pk

Laminatgulv Tarkett Melody Oak Grey, SoundLogic, 2-lock låsesystem. Et af Tarketts populære gulve i SoundLogic serien som ligner et flot rustikt egetrægulv i gråt. Gulvet har et rustikt og naturligt udseende med sit flotte åremønster i grå nuancer. SoundLogic gulv har et akustik materiale på bagsiden for at dæmpe lydniveauer i værelser. Et gulv som føles behageligt i alle miljøer, specielt der man ønsker lavere lydniveauer.

Læs mere

Melody Oak Grey, SoundLogic laminatgulv, et naturtro gulv i grå nuancer og smukt egetræsmønster. Et flot alternativ til et ægte trægulv. Laminatgulvet hårde overflade er slidstærk og risikoen for ridser og mærken er minimal. Perfekt i f.eks. køkken, stue og børneværelse.

Gulvet er meget nemt at lægges uden lim med 2 lock-låsesystem. Det går selvfølgelig at bruge lim hvis det kræves men vi anbefaler at gulvet lægges uden lim. Tarkett SoundLogic-serien har et ekstra lyddæmpende materiale på bagsiden som indebær at hverdagens trin og støj dæmpes mere end på et klassisk gulv. Det indebær desuden at du kan lægge gulvet hurtigere eftersom du hverken behøver gulvunderlag eller trinlyddæmper.

Udover gulvets dejlige lyd dæmpning, kan du også lægge gulvvarme under gulvet og få et rigtigt lunt og herligt gulv at gå på. Vælger du at lægge gulvvarme skal du tænke på at bruge dampspærre for at beskytte gulvet fra eventuel fugt. TÆNK PÅ, at gulvvarmens temperaturen aldrig får overstige 27 grader, ellers kan du skade gulvet.

Vedligeholdelse, til daglig rengøring behøves gulvet normalt bare tørmoppes eller støvsuges. Ved grundigere rengøring vaskes gulvet med en mikrofiber-klud, ”undgå at bruge for meget vand”, tilsæt eventuel lidt neutralt gulvrengøringsmiddel. Afslut altid med en tør eller hårdt opvredet klud så der ikke efterlades vand på gulvet. Pletter fjernes lettest ved at sprøjte vand direkte på pletten og tørre efter med en klud så ingen vand efterlades på gulvet.

SKU 8339532
Varemærke Tarkett
Antal m²/förp 1.754
Type Laminatgulv
Overflade Træstruktur
Farve Grå
Bredde (mm) 194
Længde (mm) 1292
Enhed
EAN 4048103062989
Fuge 2-lock
Mønster Gulv 1-Stav
Kvalitetsniveau Høj
Imiteret Eg
Tykkelse (mm) 10
Kollektion Soundlogic 1032
Write a review of this product