Tarkett Starfloor Click 30-Retro-Black White - Vinylgulv

Vejl. pris 373,00 kr /m2
Spar 25%
279,00 kr /m2 Du sparer 94,00 kr /m2
= 1 pk

Retro Black-White er et vinylgulv med inspiration fra marokkanske fliser. Gulvets flisemønster varierer naturligt med sine fine farver og mønstre. Et flot og trendy gulv med en hærligt marokkansk følelse. Passer perfekt i f.eks. entre og køkken. Med Tarketts smarte klik låsesystem får du hurtigt og let et nyt smukt gulv. Uden brug af lim!

Læs mere

Retro Black-White, er et vinylgulv som ligner et flot flisegulv. Det perfekte gulv for dig som ønsker et flisegulv med vinylgulvets behagelige og let plejede overflade. Gulvet passer i alle indendørs miljøer

Starfloor Click flotte praktiske vinylgulve som er slidstærke og holdbare. Vinylgulve er slidstærke, holdbare og lette at vedligeholde samtidigt som de er bløde og støj dæmpende.

Med Tarketts smarte låsesystem kan du nemt installere et nyt Starfloor click gulv i hjemmet. Starfloor Click gulvet kan lægges direkte på det gamle gulv, bare det er jævnt og hårdt. Hvis du ønsker et lunt og mere støjfrit gulv går det udmærket at lægge ud støj/trindæmpning samt gulvvarme inden du lægger dit nye gulv. Starfloor Click gulvene har lave emissioner og er helt uden ftalater og lægges uden lim.

Vedligeholdelse. Gulvet har en smudsafvisende overflade som rengøres enkelt og let med fejning, støvsugning, tør mopping eller let fugtig mopping med et neutralt milt rengøringsmiddel.

SKU 36001001
Varemærke Tarkett
Antal m²/förp 1.675
Type Vinylgulv
Bredde (mm) 310
Længde (mm) 601
Enhed
EAN 5450158671303
Fuge fold down
Mønster Gulv Retro
Kvalitetsniveau Mellem
Tykkelse (mm) 4
Kollektion Starfloor Click 30
PDF 1 MD_DK_Starfloor.pdf
PDF 2 ID_DK_Starfloor.pdf
Produktblad (PDF) DS_INT_STARFLOOR_CLICK30_2017.pdf
Write a review of this product