Tarkett Woodstock Soft cumin Oak 2V - Laminatgulv

Vejl. pris 232,00 kr /m2
Spar 25%
174,00 kr /m2 Du sparer 58,00 kr /m2
= 1 pk

Laminatgulv, Woodstock Soft Cumin. Gulvet har en flot naturtro overfladestruktur i naturtro lysegrå egetræ. Gulvet har fasede kanter på langsiderne og tydelige åretegninger som er indfarvede i smukke naturtlige nuancer som giver gulvet en flot, eksklusiv og effektfuld trælook, præcis som på et ægte trægulv.

Et herligt gulv med flot egetræ udseende, som passer på både store og små overflader. Med Tarketts 2 Lock-låsesystem lægges gulvet enkelt og smidigt. Uden lim!

Læs mere

Tarkett Woodstock Soft Cumin. Laminatgulvet har en fantastisk overfladestruktur som ligner et ægte egetrægulv. Tarkett gulve er meget populære med sine smukke naturtro træmønster og flotte nuancer. Woodstock gulvene er en kollektion laminatgulve med fokus på træets naturlige udstråling. Et solidt, slidstærkt og ridsefast gulv som ligner et ægte egetrægulv med naturtro træmønstre og nuancer, som holder i mange år.

Gulvet lægges nemt uden lim med Tarketts 2 Lock-låsesystem. Du kan også lægge gulvet direkte på det gamle underlag men kontrollere først så det er helt, plant, jævnt og hårdt. Vi kan varmt anbefale underlag/trinlyddæmpere under gulvet som giver et dæmpet og mere behageligt gulv at gå.

Vil du have et varmt gulv går det udmærket at lægge gulvvarme unde gulvet, men glem ikke at bruge dampspærre for at beskytte gulvet fra eventuel fugt. TÆNK PÅ, at gulvvarmens temperaturen aldrig får overstige 27 grader, ellers kan gulvet skades.

Vedligeholdelse: Det er let og enkelt at pleje og rengøre et laminatgulv. Til daglig rengøring behøves gulvet normalt bare tørmoppes eller støvsuges. Ved grundigere rengøring vaskes gulvet med en mikrofiber-klud, ”undgå at bruge for meget vand”, tilsæt eventuel lidt neutralt gulvrengøringsmiddel. Afslut altid med en tør eller hårdt opvredet klud så der ikke efterlades vand på gulvet. Pletter fjernes lettest ved at sprøjte vand direkte på pletten og tørre efter med en klud så ingen vand efterlades på gulvet.

SKU 42063365
Varemærke Tarkett
Antal m²/förp 2.005
Type Laminatgulv
Overflade Træstruktur
Farve Grå
Bredde (mm) 194
Længde (mm) 1292
Enhed
EAN 4048103044312
Fuge 2-lock
Mønster Gulv 1-Stav
Kvalitetsniveau Høj
Imiteret Eg
Tykkelse (mm) 8
Kollektion Woodstock 832
Write a review of this product